Użytkownik zawus Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) nick:★zawa★ wiek: 17 link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199095659307/ gametracker: https://www.gametracker.com/player/★zawa★/54.38.142.181:30035/ ile godzin możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Codziennie mogę poświęcać od 6 do 10 godzin na serwerze Wiedza o SM [0/10]: sm_admin sm_help sm_ban "nick lub steamid" "czas" "powód" sm_banip "czas" "ip" "powód" sm_kick "steamid lub nick" "powód" sm_reloadadmins sm_unban "steamid" sm_cancelvote sm_who Konto ze statusem prime: Brak statusu prime Mikrofon: mikrofon jest Kilka zdań o sobie - nazywam się Kacper, mam 17 lat, pochodzę z Gryfic [woj.zachodniopomorskie] jestem ogarniętym graczem, który wie jak postępować w roli admina oraz trzymać porządek w trakcie gry. pozdrawiam @ Admin CS:GO AWP#1 Edytowane 5 Lutego 2021 przez zawus 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Przepraszam, ale jestem na nie - SM 10, a nawet GT nie potrafisz skopiować? - Schludność podania (brak skopiowanego wzoru, przez co nie idzie się połapać) - staż na forum + wiek 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @ Admin CS:GO AWP#1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 +/- wiek SM? znasz podstawowe komendy - GT, dopiero co znów zacząłeś grać na serwerze (2tygodnie) i piszesz podanie - konto pod podanie +/- nie wiele mówisz, ale ostatnio widać poprawę - podanie + prime i mikrofon Na razie na Nie, pozapoznawaj się z forum i zacznij się na nim udzielać (chociażby w sprawach serwera),zapoznaj się z skalą SM, którą dodał @ Krejzol (click), utrzymaj to ile grasz, a przy następnym podaniu masz moje Tak 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 hejka :) +wiek +/-gt (dodaj linki bo z tego co widzę to zmieniłaś nick) -sm (zapoznaj się ze skalą) -podanie -prime Na ten moment na NIE, ale jesli w następnym podaniu się postarasz, zaczniesz udzielać się na forum i serv to napewno będę na TAK. Pozdro z fartem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć +wiek +/- gt (dodaj link z poprzedniego nicku na serwerze) -podanie -prime +mikrofon Na razie NIE, zacznij udzielać się na forum. Pamiętaj zawsze możesz spróbować za tydzień 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 +wiek +mikro +prime -gt -sm - konto pod podanie -podanie Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 siema, widze że jestes dobrym graczem, napewno byś rozpoznał czy ktoś cheatuje czy nie, natomiast zobacz skalę SM i spróbuj sprecyzować na ile oceniasz swoje umiejętności (od 1-10) Pograj jeszcze troche na serwerze i napisz podanie za tydzień Jak na ten moment odrzucam Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi