Użytkownik KurierDHL Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Witam zostalem nie slusznie zbanowany na jendmy z waszych serwerow prosze o wyjasnie zablokowania mi dostepu do waszego serwera gralem 2 h pod rzad i nagle taki komunikat jaki jest na zalaczniku pozdrawiam ip serwera :54.38.133.64:27015 nick : KurierDHL goboosting.pl nazwa serwera : ONLY DUST2 strefaskilla.pl 128 tick ip 54.38.133.64:27015 Edytowane 5 Lutego 2021 przez KurierDHL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Masz 24 h na zastosowanie się do wzoru #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik KurierDHL Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) nick : KurierDHL goboosting.pl nick admina : kaczor dostalem bana data bana : 02-05-21 20:23 serwer: ██ [PL/EU] ★ ONLY DUST2 ★ StrefaSkilla.pl systuacja : wchodze na gobosting wchodze na serwer dolaczam do druzyny i norlamnie gram przez 2 h i nagle komunikat odlaczono zostales zbanowany na tym serwerze Link do Sourcebansa : https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:576909736&advType=steamid&Submit link do steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199114085200/ Edytowane 5 Lutego 2021 przez KurierDHL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jaja sobie robisz? przez 2 h trollowałeś grająć przez goboosting. Zrobiłeś statystyki 4/26 czy jakos tak, biegałeś z kosą dając się zabijać. Nie mam zamiaru dalej tego komentować, ban pozostaje. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam, Ban był dany na 1 h więc i tak już znikł i nie ma co tutaj rozpisywać. Na luzie możesz już grać, lecz nie trolluj tak jak to pisze właściciel serwera. 4 minuty temu, Kaczoor napisał: Jaja sobie robisz? Nie mam zamiaru dalej tego komentować, ban pozostaje. Temat do zamknięcia @ Kaczoor myślę że jako właściciel też powinieneś błysnąć kulturą i normalnie odpowiedzieć, a nie chamsko. Ban nie pozostaje bo był tylko na 60 min i już się skończył. Jako osoba banująca powinieneś normalnie to rozpisać, bo jest to odwołanie, a ty jesteś właścicielem, więc powinieneś świecić przykładem. Temat jest rozwiązany i do zamknięcia Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi