Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: No nie wiem, jakies tiry czy cos. moze byc cos podobnego jak teraz jest Kolorystyka: a nie wiem nie wiem Rozmiar: nie wiem ile ma sygnatura Napisy: Andrzej, właściciel serwera Mirage/Cache Format (png, jpg, gif): obojetnie Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Jak mi się spodoba to oczywiście @ marcinek;^^ dało by rade innego tirka dac ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Coś mnie poniosło i zrobiłem w trochę innym stylu niż zwykle // @ Andrzej. ? 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Zajebioza możesz zamknąć, zaraz się odwdzięcze Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi