Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Imię: Ania, nie Anna! Wiek: 32 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: obecnie serwer posiada 1 OP (z tego co widzę Tery niedawno zdegradował wcześniejszego ze względu na brak czasu) stąd propozycja mojej kandydatury. Uważam, że mam sporo fajnych pomysłów na serwer, konkursy. Jestem lubiana przez graczy i ekipę, pomocna i mam sporo wolnego czasu. Chciałabym pomoc chłopakom w prowadzeniu serwera, odciążyć ich z obowiązków i pokazać, że #1 to nie sama patola za jaką większość nas uważa ? ( to tak pół żartem ?) Uważam, że ten serwer można jeszcze bardziej/ lepiej udoskonalić (Tery i Manto nie bijta) wprowadzić kilka zmian i ewentualnych poprawek, by zarówno renoma jak i jakość się poprawiła Chciałabym aby nie było podziałów My/Wy bo przecież jesteśmy jednością i myślę, że dając mi kredyt zaufania, nikt nie będzie zawiedziony. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): w sumie to takie 7/8 - do odświeżenia niektóre rzeczy. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Miła, szczera do bólu, czasem humorzasta, pomocna i bardzo ambitna. Nałogowo się uśmiecham, chętnie pomagam i nie lubię konfliktów i toksycznych ludzi. Jak na „staruszkę” przystało trochę ślepa, czasem (częściej niż czasem) free frag ale nieszkodliwa 3 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 ++ wiek + chęci +podanie +/- amxx Jestem na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 8 Lutego 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na Tak ! ++ wiek + podanie +chęci + wsparcie finansowe +/- amx 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jestem na TAK +wiek +podanie +doświadczenie +wsparcie finansowe +/-amx +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 - wiek - doswiadczenie - wsparci finansowe - amx -chęci - nie ogarniacie - banujecie za free na nie pzdr 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Oj Szanowna Pani Anno ! A nie Ania . Jestem na TAK ! . Wiek+ + Kultura + Doświadczenie + Podanie + Wsparcie Finansowe + Głowa pełna pomysłów ++ +/- AMX . SMX . 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 +wiek +Wsparcie finansowe +posiada admina +Kulturalna +Pomocna +Chęci +Doświadczenie +Podanie Jestem na Wielkie TAK. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jestem na nie - Nie ogarnia xD - amx nie ogarnie bo sie nie zna xD - banowac nie umie xD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na nie xddddddd -amx -brak doswiadczenia -banowac poprawnie nie potrafi (nie tylko ona) XDDDDDDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Na tak +Wiek +Wsparcie finansowe +Ładnie podanie napisane +Kultura +Doświadczenie Brać ją i tyle 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 ++ wiek + chęci +podanie +/- amxx Jestem na TAK ! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 9 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Anja Amx i inne bajery to tylko narzedzia. których można nauczyć nawet małpy - To tak w gwoli ścisłości + wiek + chęci TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 9 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 +wiek +Wsparcie finansowe +posiada admina +Chęci +Doświadczenie +Podanie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ImperatoR Opublikowano 9 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 + obecny admin + wiek + kultura osobista - amx Ogólnie jestem na tak jeśli masz chęci się tego podjąć, choć doczepię się do jednej rzeczy a mianowicie Twojego podania na administratora, w którym wpisałaś amx 10/10 a obecnie jest 7/8 (nie bierz tego do siebie, jest to bardziej w formie żartobliwej) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adamosek Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jestem na nie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ufocheating Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jestem na tak +wiek +chęci +kultura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 KLIK --> SAY WHAT? Wiek 32 ? czy 28 + bo już sam nie wiem + Podanie + Chęci + Wsparcie finansowe + Amx : Podajesz w podaniu 7/8 , że do nauczenia "przypomnienia" a nie dawno na admina jak składałaś to dałaś sobie 10/10 więc nie czaję tego - Ban : Co do tego , to nie raz słysz bany od Ciebie , gdzie jakoś nie mogłas rozpisać demek "Może najpierw lepiej nabrać wprawy popatrzeć na spalonych graczy a wtedy dawać bana" - Doświadczenie - Jestem za daniem Ci szansy , ale resztę popraw. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Przyjmuje. @ KilleR. Zamykej 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 @ shinga @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi