Użytkownik ANONYMOzuhn Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: ANONYMO zuhn Nick admina banującego: wilq Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 02-08-21 14:35 Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam odwołuje sie tutaj w sprawie unbana na serwerze społecznosciowym strefaskilla 5vs5. Dostałem bana za nic od Admina: wilq : Cytuje jego wypowiedz widze jak grasz lecisz na wh i trigerbocie. Gram na tym serwerze wmiare długo mam łacznie jakies 15 godzin i jakos wczesniej bana nie dostałem nigdy nie używałem wspomagaczy ani zadnych cheatów . Jeszcze niecałe 2 godziny temu ADMIN: wilq Pomagał mi złożyć rekrutacje na admina gdy ja juz złożyłem i bylo fajnie to wszedłem za server i grałem sobie z to1row w teamie i strzlalismy noscopy z awp scouta a ADMIN: wilq był na spectate/oglądaj i obserwował moją gre , po chwili wchodzi do teamu gdzie byłem ja i mi wyskakuje z tekstem lecisz na wh i triggerbocie elo: Pozdrawiam Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=ANONYMO+zuhn&Submit=Search Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199112560447/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer Edytowane 8 Lutego 2021 przez ANONYMOzuhn Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Zastosuj się do wzoru masz 24 h @ wilq 48 h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam teraz takie pytanko czy mam rozpisywać to demko? Ponieważ pomyliłem się kolega nie miał wh ani triggerbota lecz używał legalnego celownika do awp do którego się sam przyznał dlatego też szczelał same onescołpy i wszystko trafiał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam, Odwołanie przyjmuję, admin przyznał się do pomyłki. Z racji że gracz nie używa żadnych wspomagaczy ban zostanie zdjęty. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi