Użytkownik Stanooski Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 1. Imię:Filip 2. Wiek:14,5 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:5/6h 4. Co chciałbyś zmienić wszystko co złe @ Admin CS:GO 5VS5 5. W czym chciałbyś pomóc: w prowadzeniu serwera 5v5 6. Dlaczego akurat ty: czemu nie? 7. Staż na forum: 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 jestem na ogromne tak +wiekkk ++++++ortografia +++++++++++++++++++podanie +znany jest na sieci +zaangazowanie 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 na tak, + staż na forum + wiek + jedno z lepiej napisanych podań Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jestem jak najbardziej na TAK; + Wiek + aktywność ++++ podanie + największa gwiazda sieci XD\ A tak serio, co to kurcze jest? XD - wiek - kim ty jestes WTF?! - aktywność "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na nie ? Czy tylko mi się wydaje że coś tu zawiodło ? -wiek -konto pod podanie -0aktywnosc -zajeb..ste podanie ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Żarty se robisz?? -wiek -konto pod podanie -wymagania -podanie na odwal napisane -zero aktywności Na NIE! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam, Nie rozumiem waszych zachowań pisząc, czy to żarty itp. Widać na pierwszy rzut oka, że kolega się pomylił i źle napisał podanie i chciał napisać podanie na admina. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Chyba chciałeś napisać podanie na admina 5v5 z tego co czytam. Jeżeli tak to tutaj masz link Rekrutacja @ shinga 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Najlepsze podanie dotychczas. Jestem na Tak bo dobrze mu z oczu patrzy + na pewno jest dojrzały. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 xDDDDD Na nie - Aktywność - Podanie - Wiek - Konto pod podanie - Kim Ty wgl jesteś?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Pewnie że na Tak , jedno z lepszych podań XDDDDDDD +WIEK +STAŻ +KONTO NA FORUM Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi