Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Twój nick:666 Nick oskarżonego: jakis hidden chyba IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: Powód skargi: Opis sytuacji: Dostałem bana po tym co napisałem nie wiem co za zjeb mnie banuje juz drugi raz ale musi nie miec zycia wodoglowie to juz druga sytuacja kolego wyjdz na dwor i nabierz dystansu do siebie Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): VIP [Silver II] *DEAD* 666 : poplacz sie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'też ochłon' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:555697367' [AMXBans] Your IP: '5.172.236.50' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czashonoru Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 po pierwsze ogarnij to wyzywane bo twoje zachowanie jest jak dziecko któremu zabawki zabrali po drugie ostrzegałem cię bys się ogarnoł i nie wtroncał się do rozmowy między adminem a graczem już wczesniej miales zatarg z adminem i dlatego zarobiłes bana na 30 min bys ochłonoł i tyle w temacie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam Myślę , że ta skarga nie jest na twoją korzyść @ Pigułsonuwer.^1337 a dlaczego? 20. Nie prowokujemy drugiej osoby (kłótnie). Kara: Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban od 30 min do 1h. Na drugi raz powstrzymaj się od wtrącania się w coś co Ciebie nie dotyczy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi