Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga oldguard

X3dsa

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: X3dsa / 
Nick oskarżonego: @ StaraGwardia
IP/SID oskarżonego: -, oznaczyłem go, poza tym podejrzewam, że degrada i tak nie będzie, a upomnienie ;) (liczę na skrócenie kary rzecz jasna).
Data i czas zdarzenia: 10.02.2021/23:15 (około)
Powód skargi: Za długi ban.
Opis sytuacji: Wchodzę na serwer po krótkiej rozgrywce owy admin mnie banuje na jeden dzień, no nie powiem, bo poniosło mnie, ale i tak widać, że admin nie zapoznał się z taktyfikatorem banowym. :)
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2102102235-de_dust2-1612992900-1612994400.zip, https://prnt.sc/z0nepe,
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'obraza gracza'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:581223013'
[AMXBans] Twoje IP: '83.28.215.65'
[AMXBans] ===============================================

/Edit1: Nie wiem, czy można odpowiadać na komentarze, dodając kolejny. Nie interesuje mnie to co tolerujesz, a czego nie, to tak samo jak ja bym nie tolerował bicia konia i bym Ci chu*a uciął a Ty byś to dalej robił. Co do tej patologi nie wiem kto przymyka oko na Julcie, która każdego w około sobie wyzywa, a Ty za nią jak piesek hau hau, ktoś jej zwróci uwage to i Ty tej osobie matke zwyzywasz, bo Julci sie nie podoba. A pisząc podanie na admina, zgadzasz się i zobowiązujesz do stosowania się regulaminu admina, jaki jest mu nadany. Myślę, że ban dalej do zdjęcia, bo już do tej pory gdybym na 3h dostał to by było ub. Zapraszam do wypowiedzi @ Trivor , @ Tery , @ Manto_Vip . A i bym zapomniał, większość moich kar, za które dostałem bana to cheaty których nie miałem, bo admini nie potrafią nawet odróżnić cheatów od po prostu bycia dobrym :D

Edytowane przez X3dsa
  • Lubię to! 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik∙

Fakt faktem to, że jest tak w taryfikatorze to nie znaczy że możesz sobie pozwalać i życzyć komuś śmierci - nie toleruje czegoś takiego. Kolejna sprawa wchodzisz na serwer tylko po to żeby robić dym, nie jest to twoja pierwsza kara którą dostałeś. Pozdrawiam :D

• Super 1
  • Użytkownik∙

@ StaraGwardia Upominam Cię o stosowanie się do taryfikatora, jeszcze raz takie coś i ostrzeżenie będzie.

Obraza gracza -->  GAG / Kick / Ban od 5 min do 3h.

@ X3dsa

Cytat

no nie powiem, bo poniosło mnie, ale i tak widać, że admin nie zapoznał się z taktyfikatorem banowym. 

Serwer nie służy do obrażania wyzywania innych graczy oraz administracji, za co poniosłeś konsekwencję, bana skracam do 1h

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]