Użytkownik VampsiK Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Vampsik Wiek: 17 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198170955055/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Vampsik/54.38.142.181:30035/ https://www.gametracker.com/player/ZRWSK/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 1-6 Wiedza o SM [0/10]:6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]:Tak Kilka zdań o sobie: Jestem Artur mam 17 lat pochodzę z okolic Warszawy. Moim głównym zainteresowaniem jest muzyka a dokładnie gra na perkusji. Jestem w 2 klasie technikum o profilu informatycznym. Często spotykam się ze znajomymi . Gdy jest lepsza pogoda gram ze znajomymi w kosza. A wieczorami gdy mam wolną chwile oglądam seriale lub gram na strefie skilla. Jestem osobą towarzyską lecz musze się najpierw poznać na człowieku. Potrafię się zdenerwować na gierkę ale nie okazuje tego innym graczom aby nie psuć im rozgrywki . Edytowane 11 Lutego 2021 przez VampsiK 2 1 Odnośnik do komentarza
X3dsa Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) +wiek +sm +mikro +prime, choć nie wiem czy ma to duże znaczenie ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ - Nie rozpisałeś się jakoś za bardzo kolego -gt -konto pod podanie -grasz na serwerze od 5 lutego więc wątpię, że grasz po 5-6h dziennie ponieważ masz tylko 270 minut. Jedna godzina to 60 minut. 60 x 5 - 300 minut. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Aktualnie jestem na NIE. Podbij gt i wróc za tydzień Edytowane 11 Lutego 2021 przez X3dsa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Siema Artur +gt +sm +prime/mikro +znany +wiek +pomocny -konto pod podanie -/+podanie jestem jak najbardziej na TAK pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noprime Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Hej Artur +gt +sm +prime +mikro +angażuje się w życie serwera -konto pod podanie Często przebywasz na serwerze, jesteś aktywny i oby tak dalej Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Hi +/- GT, jestes na serwerze od 2020, a masz tylko 20 godzin i mówisz że spędzasz tyle czasu na serwerze? - Konto pod podanie + wiek +/- podanie Jestem, za okresem próbnym 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 hejka :) -gt +/- sm -konto pod podanie i samo podanie + mikro prime wiek Jestem na NIE. Pograj dłużej i zacznij się udzielać na serv jak i na forum wtedy na pewno będzie TAK. Pozdro z fartem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czupson_ Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Siemano +gt +/- sm +aktywność +mikro i prime +wiek +znany Jesteś aktywny i pomocny na serwerze. Jestem na TAK. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 +/- wiek +/- SM +/- GT - podanie - nie udzielasz się na serwerze ani w jego sprawach + mikro + prime Na NIE, konto masz pod podanie, szczerze mówiąc nawet cię nie kojarzę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 siema, pograj troche jeszcze na serwerze , pozapoznawaj sie z graczami, adminami i napisz podanie jeszcze raz za tydzień Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi