Użytkownik BarteK Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: BarteK Nick admina banującego. Andrzej Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 02-12-21 11:20 Serwer na którym dostałeś bana: Mir/cache Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wszedłem po raz pierwszy na serwer, spotkałem znajomego, który grał na innym serwerze i sobie pisaliśmy. Była runda w której zostałem sam na 4 graczy, dojeżdzali mnie więc ich na spokojnie zabiłem, po czym dostałem bana xD. Bardzo doświadczony admin, który banuje po rundzie. Zbanował jedynie ze względu na nowe konto (takie moje odczucia). Otóż już wyjaśniam dlaczego mam nowe konto, swojego starego maina sprzedałem gdzie miałem globala oraz 4k godzin(https://allegrolokalnie.pl/oferta/konto-csgo-global-or-4150-godzin-or-odznaki-or-43-lvl), kupiłem nowego. Nie używałem steama oraz nie grałem w csa 2-3 miesiące bo najzwyczajniej mi się przejadł, wróciłem około 4 dni temu i dowiedziałem się, że miałem włamanie na konto, które zgłosiłem supportowi i cały czas prowadzę z nimi konwersację dotyczącą odzyskania konta. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049773365/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 @ Andrzej. 48H 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 demo: http://810255.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1613124644-1613127110.zip 4:42 - przyczekanie na drugiego typa mimo ze widzial juz pierwszego 4:49 - ? 6:17 - celownik leci za typem ktory wbiega do kona 9:05 - cała ta akcja była dziwna, za szybkie strzały Tak ogladajac teraz to nie jestem w 100% pewny i teraz bym cie nie zbanowal. Ale wtedy podjalem inna decyzje i jest jak jest. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BarteK Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 18 godzin temu, Andrzej. napisał: demo: http://810255.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1613124644-1613127110.zip 4:42 - przyczekanie na drugiego typa mimo ze widzial juz pierwszego 4:49 - ? 6:17 - celownik leci za typem ktory wbiega do kona 9:05 - cała ta akcja była dziwna, za szybkie strzały Tak ogladajac teraz to nie jestem w 100% pewny i teraz bym cie nie zbanowal. Ale wtedy podjalem inna decyzje i jest jak jest. 4:42 - +/- Schował się za fireboxy i czekałem aż wychyli z lewej strony natomiast wybiegł przeciwnik dlatego zacząłem strzelać pierw w niego. 4:49 - Normalna sytuacja 6:17 - Prędkość 1/2 - celownik nie leciał za typem, który wbiegał tylko wychylałem 'pod shorta' z pod tej barierki na wejście konekta aby zabić typa. 9:05 - Refleks, wszystkich widziałem bądź słyszałem, zwykłe fragi. Zobaczyłeś tylko i wyłącznie ostatnią rozpisaną rundę i za nią mnie zbanowałeś zamiast obejrzeć chociaż trochę, słabe zachowanie jako UBTeam ale to już nie ja decyduje kogo przyjmujecie. @ Krejzol CS:GO sprawdź te demko i czekam na UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Minęło już ponad 72h - @ UBTeam CS:GO 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam, 4:42 - przyczekanie na drugiego typa mimo ze widzial juz pierwszego 4:49 - ? 6:17 - celownik leci za typem ktory wbiega do kona 9:05 - cała ta akcja była dziwna, za szybkie strzały // 4:42 - normalne przyczekanie 4:49 - nie rozumiem tego co tu się wydarzyło bo nawet nie zostało opisane 6:17 - b+/- 9;05 - strzały są normalnie oddane Oglądając demko i minuty podane przez Andrzeja, stwierdzam że jesteś czysty. Odwołanie przyjmuję oraz bana zdejmę. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi