Użytkownik Hepi Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: Hepi<3 Nick admina banującego. konsola Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm Czas oraz data bana: 02-12-21 21:20 Serwer na którym dostałeś bana: Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Only AWP #154.38.142.181:30035 Wszedłem do csgo i chciałem zagrać na serverze awp ale po chwili ładowania mapy wywaliło mnie do poczekalini z pernametnym banem za multikonto kiedy ja z innego konta nie wchodziłem na server. Link do Sourcebansa z twoim banebanas: http://sourcebans.strefaskilla.xaa.pl/index.php?p=banlist# Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199030719537/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: w załączniku Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam, Dwa bany Za wallhacka gdzie nie napisałeś odwołania Napisałeś odwołanie za duplikata acc i myślisz że nikt nie ogarnie. Tu i tu masz takie samo ip sieciowe, więc trzeba było napisać odwołanie na tamte konto, lecz po 14 dniach jest już to nieważne i jest już za późno na tamte konto. Odrzucam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi