Użytkownik esik123 Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Twój nick na serwerze:❤Bartuś❤ Nick admina banującego. ":)" Dostałeś bana, gaga czy muta?: BANA Czas oraz data bana: PERM 13.02.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Awp Only Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz) Dostałem bana za niewinnosc Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199041549709/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @ Buźkaa 48h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Przeczytajcie najpierw opis sytuacji :) LINK I DEMKA: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20210213-001342-354774289-awp_prison-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____RESET_01.02__128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-0037.zip 9:02 - ruch celownika na wieżę gdzie akurat chodzi przeciwnik +/- 9:07 - magiczny strzał nie bedący na przeciwniku siada prosto w klatke piersiowa +/- 9:12 - pierwsze namierzenie prosto na głowe jednak widział jak przeciwnik skakał, więc mogło to być szczęście +/- 9;14 - strzał prosto w głowe przez sciane, jednak nie trafiony - od 9:27 - dziwne skany blisko przecwinika Ogólnie pomimo przegrania całej mapy Bartuś nie prezentuje dużej ilości akcji podejrzanych, jednak jak już są, wyglądają bardzo wątpliwie i od 10 rundy zaczyna grać pewniej. LINK II DEMKA: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20210213-003752-1499191604-awp_lego_2016-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____RESET_01.02__128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-0059.zip 0:54 - dość szybki strzał +/- 1:26 - komenda !ukryj ode mnie 1:41 - niby wiedział ze przeciwnik tam jest ale dość długo się w niego wpatrywał przez ścianę +/- 3:10 - strzał w ziemie leci prosto w głowę +/- 3:48 - strzał obok jednak leci prosto w ciało +/- Chciałbym przytoczyć okoliczności tych wydarzeń, jednak jest to dość kuriozalna sytuacja, ale zacznijmy od początku. Grając na prisonie w 5:20 otrzymuje wiadomości na czat adminów od gracza z nickiem ❤ ShiFt3R ❤ key-drop.pl, że Bartuś posiada cheaty. Jako, że jestem adminem reaguje na takie doniesienia i zaczynam oglądać Bartusia. W tamtym momencie nie prezentował on jakiś podejrzanych akcji więc zaniechałem dalszych obserwacji i wróciłem do normalnego grania. W toku dalszej gry otrzymuje wiadomości od ShiFt3R'a, że Bartuś z pewnością jest chetearem. W ciągu tych sytuacji sprawdzam konto Bartusia, aby zobaczyć czy nie jest to nowe konto, ile ma godzin itd. Jednak na niekorzyść ShiFt3R'a i gracza z nickiem 75hz monitor NOOB zauważam, że są znajomymi. To daje mi do myślenia i czekam na rozwinięcie dalszej sytuacji. Podejrzewałem możliwość przekazywania informacji o pozycji przeciwnika, jednak byłem bardziej nastawiony na to, że ShiFt3R chce zrobić na złość koledze, czyli Bartusiowi oraz wie, że on ma cheaty i podaje mi takie informacje. W 7:44 pada bardzo dobry strzał ze strony Bartusia, a ShiFt3R widząc to mówi słowa "on jest czysty". W takim razie po co do mnie pisze, że Bartuś ma cheaty a potem mówi coś innego? W 8:30 dochodzi do obrazy admina ze strony ShiFt3R, jednak nie usłyszłem tego dobrze i nie chciałem wysuwać pochopnych wniosków. Przechodząc dalej do 14:18 ShiFt3R kolejny raz wspomina o cheatch Bartusia i w 16:17 dostaje takie wiadomości, jednak zaprzeczam im, ponieważ w tamtym momencie nie uważałem, że posiada on cheaty i DALEJ nie uważam. W 16:37 wspomina coś o trigerze ale ja zaprzeczam jego słowu. Jednak dalej w 18:27 ShiFt3R chce pisać na mnie skargę za to, że nie reaguje na jego doniesiania o rzekomym cheaterze. Dodaje go do znajomych i chcę, żeby napisał mi na pv o co mu chodzi. Wspomina o tym jedynie, że oglądałem go za krótko i powinienem dłużej. ZMIANA MAPY na lego_2016 Jako, że ShiFt3R napastuje mnie wiadomościami o cheatowaniu Bartusia w 1:26 postanawiam wpisać komnde !ukryj. Bartuś zacyzna grać pewniej, jednak dalej nie uważałem, że ma on cheaty tylko podają sobie nawzajem info. Po kilku rundach postanawiam dać mu bana, gdzie w powodzie zaznaczam wh. Jego kolega 75hz monitor NOOB nie jest jednak rozgarnięty i i przyznają się do podawania infa między sobą w 6:22 XDD Cała akcja wyszła lepiej niż myśłałem i nie musiałem się nawet trudzić, aby uzyskać niezbite dowody na podawanie infa. W 7:40 gracz 77hz podaje tsa tego samego co shifter. W 7:45 wychodzę aby porozmwiać z nimi na tsie. Posiadałem ssa z tego, że siedzałem z nimi na ts3, jednak nie chcący skopowiałem coś innego i utraciłem go. Mam jednak nagrania z rozmów, jeżeli dowody, które przedstawilem nie wystarczą na udowodnienie podawania sb infa między graczami. Do końca nie uważałem, że jest on czysty, ale jednak byłem pewny przekazywania infa na tsie. Myślę, że dobrze opisałem całą sytuację i wszytsko jest w demkach. Dołączam ssy, które udowadniją winę Bartusia jak i jego kolegów. Pozdro z fartem :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam, 6 godzin temu, Buźkaa napisał: LiNK I DEMKA: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20210213-001342-354774289-awp_prison-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____RESET_01.02__128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-0037.zip 9:02 - ruch celownika na wieżę gdzie akurat chodzi przeciwnik +/- 9:07 - magiczny strzał nie bedący na przeciwniku siada prosto w klatke piersiowa +/- 9:12 - pierwsze namierzenie prosto na głowe jednak widział jak przeciwnik skakał, więc mogło to być szczęście +/- 9;14 - strzał prosto w głowe przez sciane, jednak nie trafiony - od 9:27 - dziwne skany blisko przecwinika 1 demko 9;02 9:07 9:12 9;14 9:27 Z racji że minuty są niewielkie to nie będę rozpisywał po kolei i napiszę w jednej wiadomości dziwne spojrzenie na wieże oraz bliskie scany do przeciwnika gdzie nawet nie mogłeś o nim wiedzieć żę akurat zanjduje się w tym miejscu. Rozumiem że jednego twojego mate zabił tam i widziałeś że gdzieś po drugiej stronie jest, lecz wszystkie strzały są perfekto oddane w miejsca gdzie jest przeciwnik. 6 godzin temu, Buźkaa napisał: LINK II DEMKA: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20210213-003752-1499191604-awp_lego_2016-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____RESET_01.02__128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-0059.zip 0:54 - dość szybki strzał +/- 1:26 - komenda !ukryj ode mnie 1:41 - niby wiedział ze przeciwnik tam jest ale dość długo się w niego wpatrywał przez ścianę +/- 3:10 - strzał w ziemie leci prosto w głowę +/- 3:48 - strzał obok jednak leci prosto w ciało +/- 2 demko 0:54 - normalny strzał 1:26 - ok 1:41 - normalne 3:10 - ogólnie jest to od 3;05 i jest to akcja że zobaczył przeciwnika i jest to normalne, lecz przeciwnik chowa się za ścianą i jak on naciska ctrl to ty nagle celownikiem na dół 3:48 - normalny strzał 6 godzin temu, Buźkaa napisał: ZMIANA MAPY na lego_2016 Jako, że ShiFt3R napastuje mnie wiadomościami o cheatowaniu Bartusia w 1:26 postanawiam wpisać komnde !ukryj. Bartuś zacyzna grać pewniej, jednak dalej nie uważałem, że ma on cheaty tylko podają sobie nawzajem info. Po kilku rundach postanawiam dać mu bana, gdzie w powodzie zaznaczam wh. Jego kolega 75hz monitor NOOB nie jest jednak rozgarnięty i i przyznają się do podawania infa między sobą w 6:22 XDD Cała akcja wyszła lepiej niż myśłałem i nie musiałem się nawet trudzić, aby uzyskać niezbite dowody na podawanie infa. W 7:40 gracz 77hz podaje tsa tego samego co shifter. W 7:45 wychodzę aby porozmwiać z nimi na tsie. Posiadałem ssa z tego, że siedzałem z nimi na ts3, jednak nie chcący skopowiałem coś innego i utraciłem go. Mam jednak nagrania z rozmów, jeżeli dowody, które przedstawilem nie wystarczą na udowodnienie podawania sb infa między graczami. Do końca nie uważałem, że jest on czysty, ale jednak byłem pewny przekazywania infa na tsie. Myślę, że dobrze opisałem całą sytuację i wszytsko jest w demkach. Dołączam ssy, które udowadniją winę Bartusia jak i jego kolegów. Pozdro z fartem :) Nawiązując do tej twojej rozpiski i skłaniając się do obejrzenia minuty 6:22 stwierdzam, że to co piszesz jest prawdą. Od bana który jest przed minutą 6:22, od razu po nim przyznajecie się do dawania sobie infa na komunikatorze TeamSpeak3. Wchodząc na serwer trzeba się zapoznać z regulaminem, lecz nie znanie go nie zwalnia was z jego przestrzegania. Od 6:22 do 7;05 gada twój kolega, przyznając się do oszustwa na serwerze i robienie "idioty" z administracji Ban zostaje i zostanie również nadany dla https://steamcommunity.com/id/zmeczony/ https://steamcommunity.com/id/hajszyt/ Bany zostaną nadane, przez łamanie regulaminu oraz opisaną powyżej sytuacją, jest to karygodne i dziecinne zachowanie z waszej strony. @ Buźkaa prosiłbym jeszcze o wysłanie rozmów z ts/ nagrania na priv Odwołanie odrzucam Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi