Użytkownik lukasz2623 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemka, jestem Łukasz -> na serwerze LukaszOwy, 23 latka. Starszy weteran cs'a, gram w gierkę od przełomu 2k7, 2k8 - takze to już ok 14 lat . Kiedyś multum godzin spędzanych na społeczności w starszej wersji 1.6, obecnie tylko cs:go. W tej nowszej na sieciach jestem w sumie krótko bo około 3lat. Zdarzyło się poklikać troszkę semipro i odwiedzić 2 lany, od dłuższego czasu czysto hobbystycznie wróciłem własnie na fora i serwery. Uwielbiam integrować się w ten sposób z ekipą oraz zawsze mocno angażuje się w życie forum. Pracuję u siebie także bywam w bardzo różnych godzinkach rano, południe, wieczór.. a zazwyczaj pełniąc rangi admina, opiekuna, ubt czy wyższej administracji. Przez ostatnie lata byłem głownie na 3 sieciach i tam własnie pełniłem w/w funkcje: OT,CSC,Vena. Obecnie po odejściu z poprzedniego forum szukam czegoś na dłużej niż pól roku W 1.6 prowadziłem kilka serwerów i swoich for, w globalu na swoim byłem na razie tylko raz. Swoich czasów pełniłem równiez funkcję sędziego na AC i BL. Hmm cóż by tu więcej dodać... lubię integrować się z użytkownikami także chętnie pogram w coś razem, często wchodze na komunikatory głosowe Jeżeli chodzi o jakieś zainteresowania to sport: piłka nożna, siatkówka, sporty walki. Lubię posłuchać dobrego rapu i oczywiście pograc troszkę na kompie Mam zajawkę również na motocykle choc obecnie nie posiadam żadnego, jeżeli chodzi o auta to w garazu Kia Sportage III i Hyundai Kona. Ostatnio również wkręcam się w wędkarstwo. Takich pobocznych zajawek mam wiele więc kto bedzie chciał to się dopyta. Jeżeli chodzi o inne gierki to mam ich multum ale obecnie grywam tylko w cs'a, czasami apex, wot - tutaj narzeczona mnie dopiero uczy . Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i wkręcę się w forum 5! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 czesc lukasz2623 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Lutego 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemano witam na sieci Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witamy Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pjoter Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Hi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemanko mordeczko ;P eleganckie przywitanie ! W końcu ktoś kto zdradzi coś więcej o sobie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 witamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 hejo hej Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witaj i zapraszam na nasz serwer DD2#1 ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik CARBON Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemanko Zapraszam na dd2 #1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Hejka Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemaneczko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemanko ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ d3sejnXDDDDDDDDDDD Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siema Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 13 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Matthew00 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siemanko! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witaj na sieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik TuForJu Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Siema. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi