Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Cześć - lukasz2623 :)

lukasz2623

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemka, jestem Łukasz -> na serwerze LukaszOwy, 23 latka.

Starszy weteran cs'a, gram w gierkę od przełomu 2k7, 2k8 - takze to już ok 14 lat :P .  Kiedyś multum godzin spędzanych na społeczności  w starszej wersji 1.6, obecnie tylko cs:go.  W tej nowszej na sieciach jestem w sumie krótko bo około 3lat. Zdarzyło się poklikać troszkę semipro i odwiedzić 2 lany, od dłuższego czasu czysto hobbystycznie wróciłem własnie na fora i serwery.  Uwielbiam integrować się w ten sposób z ekipą oraz zawsze mocno angażuje się w życie forum. Pracuję  u siebie także bywam w bardzo różnych godzinkach rano, południe, wieczór.. a  zazwyczaj pełniąc rangi admina, opiekuna, ubt czy wyższej administracji. Przez ostatnie lata byłem głownie na 3 sieciach i tam własnie pełniłem w/w funkcje: OT,CSC,Vena. Obecnie po odejściu z poprzedniego forum szukam czegoś na dłużej niż  pól roku :D W 1.6 prowadziłem kilka serwerów i swoich for, w globalu na swoim byłem na razie tylko raz. Swoich czasów pełniłem równiez funkcję sędziego na AC i BL.

Hmm cóż by tu więcej dodać... lubię integrować się z użytkownikami także chętnie pogram w coś razem, często wchodze na komunikatory głosowe ;)  Jeżeli chodzi o jakieś zainteresowania to sport: piłka nożna, siatkówka, sporty walki.  Lubię posłuchać dobrego rapu i oczywiście pograc troszkę na kompie :D  Mam zajawkę również na motocykle choc obecnie nie posiadam żadnego, jeżeli chodzi o auta to w garazu Kia Sportage III i Hyundai Kona.  Ostatnio również wkręcam się w wędkarstwo.  Takich pobocznych zajawek mam wiele więc kto bedzie chciał to się dopyta.

Jeżeli chodzi o inne gierki to mam ich multum ale obecnie grywam tylko w cs'a, czasami apex, wot - tutaj narzeczona mnie dopiero uczy :D.

Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i wkręcę się w forum :P 5! 

• Super 1
  • Użytkownik∙

czesc lukasz2623 

olokorawawa.gif

• Skowron

Siemano :) witam na sieci :D 

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Siemka! :)

• Użytkownik

Hi

28908185.24_26237821.590000004_image.png

• Użytkowniczka

Siemanko mordeczko ;P eleganckie przywitanie ! W końcu ktoś kto zdradzi coś więcej o sobie :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

hejo hej 

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Zasłużony

siema

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Siemanko Zapraszam na dd2 #1 :sh1zo1:

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Siema

• Użytkownik

Hejka :)

• Użytkownik

Siemanko

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik∙

Siema

Witaj na sieci  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]