Użytkownik mehfiu Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Nick z CS: mehfiu Admin banujący: insane Serwer: Surf_Sky21.12.2020 Data zdarzenia: Godzina 17:02 Opis sytuacji: nie wiem co sie stało chciałem sobie po grac na jailbreak i pokazało mi ze mam bana wszedlem w AmxBans zobaczylem ze dostałem bana na surf za "Wykryto Czita" wtedy na serwerze mnie nie było moze ktos mi wszedł na konto czy cos w tym stylu Link do bana z amxbans:https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=7188 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 @ mehfiu pewnie ci sie nałożyło ip zresetuj sobie router. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 15 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Z tego co wiem to na tym serwerze jest jakiś problem z ac. Spróbuj zresetować router tak jak dostałeś wskazówkę od kolegi powyżej. W razie dalszych problemów pisz i znajdziemy rozwiązanie ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Brak żadnego odzewu, zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi