Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 ★ Nick: G@ngst@ ★ Imię: Artur ★ Wiek: 18 ★ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Różnie bywa w zależności od tego ile mam obowiązków i czy jestem w domu czy nie, ale tak to po minimum 4h dziennie. ★ Opisz siebie: Mam na Imię Artur mam 18 lat w kwietniu 19 jestem strażakiem Ochotnikiem interesuję się również Ratownictwem Medycznym co idzie w parze razem ze strażą, dlaczego akurat straż? Ponieważ kocham pomagać innym ludziom, którzy potrzebują pomocy uśmiech człowieka, któremu udało się pomóc to najlepsza nagroda jaka może kogoś w życiu spotkać. Jestem człowiekiem uśmiechniętym pełnym energii i nadziei, że wszystko się ułoży i będzie dobrze. Potrafię pokazać swoje ostre kły, jeśli mnie ktoś wyprowadzi z równowagi, ale tak to jestem strasznie wyluzowanym i spokojnym chłopakiem z dużym dystansem do Siebie. Staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki i nigdy nie robię pracy na odwal się, jeśli trzeba coś robić to do końca i do porządku staram się wkładać w każdą pracę swoje serce i czas, aby było wszystko dopięte na ostatni guzik. ★ Dlaczego akurat Ty?: Jak już pisałem wyżej staram się robić wszystko jak najlepiej lubię tworzyć artykuły na różne tematy oraz chciałbym pomóc aktualnym redaktorom. ★ Doświadczenie: Na kilku forach miałem Redaktora oraz na moim pierwszym forum miałem Redaktora Naczelnego. ★ Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8 ★ Przykładowy wywiad/artykuł: ╠-● Artykuł #1 ╠-● Artykuł #2 ╠-● Artykuł #3 ╠-● Artykuł #4 ★ Kontakt: Forum/Steam/TeamSpeak/Discord Wymagania: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji Pisanie sensownych postów Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu Posiadane 40 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 15 lat Brak ostrzeżeń na forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 15 Lutego 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Na TAK: + spełniasz wszystkie wymagania + ciekawe i estetyczne artykuły + chęci + podanie Edytowane 15 Lutego 2021 przez niktważny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ufocheating Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jestem na Tak +wiek +podanie nie pisane na kolanie +chęci +spoko osóbka 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 15 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jestem na TAK +wiek +podanie +wymagania +spoko artykuły +chęci 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 No proszę :o Na tak. + Wiek + Aktywny + Ortografia i interpunkcja. + Wielkie zapotrzebowanie na redaktora. + Ładnie kleisz zdania w artykułach. + Chęci do pracy - Brak wywiadów Można dać szanse na okres próbny. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak * Ortografia, interpunkcja na sporym poziomie * Solidne i miłe dla oka artykuły * Spełnione wszystkie wymagania 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +Ortografia +Chęci +Ładnie napisane podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na TAK! + spójność tekstów + wiek + wymagania 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 +ladne podanko +starania +aktywnosc jakas tam jest Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak. + Wiek + Aktywny + Ortografia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Jestem na tak +wiek +nie sprawia kłopotów +podanko (przyjemne dla oka) Edytowane 16 Lutego 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 +chęci +wymagania +podanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na TAK Wiek Aktywność Podanie Wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Witam, +wiek +wymagania +ładna kolorowanka z podania, a tak serio ładne estetyczne podanie. +ortografia/interpunkcja Jestem za daniem szansy Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 @ Redaktor Odnośnik do komentarza
Użytkownik TuForJu Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Tak +Wiek. +Poprawna pisownia. +ładne podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Jestem na Tak, pozytywnie zaskakujesz +wiek + bardzo schludne podanie +Wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi