Użytkownik Fallen Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nick podejrzanego: Totalus Kozakus Nazwa Serwera: DD2 #2 SteamID/IP: STEAM_0 : 0 : 196943383 Data i godzina: 15.02.2021 21:00 Link do dowodów(Demko,SS,itp): Poniżej Rozpisanie Dowodów: Poniżej Coś od siebie: Dałem koleżce wczoraj ssy, ale wstawił, więc postanowiłem pobawić się z demkami, będą one tylko z HLTV, nie nagrywałem pov'ów bo od samego początku chodziło tylko mi o jego WH bo strzela to on jak totalny bociur, więc w tym przypadku nie powinno być różnicy czy to pov czy hltv, tak więc, zaczynamy : Demko 1xt: -KLIK- 4:50 - chwilowy lock na brame, potem celownik zjeżdża z bramy na model po lewo 4:59 - zmiana broni z granatu na ak w idealnym momencie przed peekiem kolegi z ct 12:56 - zostawiam do Waszej interpretacji 17:05 - nagle przestaje skanować Demko 2xt: -KLIK- 9:15 - ciekawe że sprawdzasz anarchie w ten sposób dopiero po 9 minutach, bo nigdy wcześniej nie peekowałeś tak boxa u góry, tylko w momencie kiedy jest tam przeciwnik ( nie oddał on żadnego strzału, info w grze też nie było) 17:01 - czyżby już wiedział o dolnym? Demko 3xt: -KLIK- 12:17 - spalił rolkę i mimo tego że nie widział nikogo tam strzelił w model, po chwili gdy ct zeskakuje z boxa celownik leci również za modelem 12:40 - fajny flick, ale chyba nie ciężko coś takiego zrobić wiedząć o tym że ktoś tam stoi, cnie? 20:44 - wcelowuje sie w przeciwnika, który dopiero co wskoczył po skrzynce na galę, ale dla niego to przecież oczywiste 21:23 - podobna sytuacja co przy pierwszej czasówce z rozpiski, skan idealnie w model przez dwie ściany, nie sądze żeby to był skan w boxa, przeciwnik za bramą na b ucieka w lewo i celownik tutaj tez przypadkiem leci do lewej XD 21:40 - ten drugi frag to celownik grubo od modelu, ale być może to bug hltv To na razie wszystko ode mnie, jeśli będziecie uważać że te demka to nie wystarczające dowody żeby go zbanować, chętnie rozpisze inne, jeśli chodzi o rozpisywanie WH gdzie ludzie starają sie udawać czystych tak jak tutaj to bywa to czasem trudniejsze niż rozpisywanie jakichś niby legitów, dużo rzeczy można próbować tłumaczyć, ale jak dzieją się cuda takie jak np. w 9:15 z drugiego demka, 12:17 z trzeciego czy 21:23 również z trzeciego to sprawa powinna być jasna, zachęcam również UBT do sprawdzenia całego jednego demka z trzech powyższych, a nie tylko czasówek żebyście mogli zobaczyć jak kolega gra tj. sprawdza te miejscówki, które akurat musi, prefidne wyczekiwanie przeciwnika i robienie wielu nienaturalnych rzeczy, pozdrawiam A PS. @ Sam_Fart jak nie chcesz dostać rakiety od kogoś to radziłbym nie wstawiać swojego IP na forum ? 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 1 demo 1:53 - metr od głowy, b+ 3:32 - jw, b+ 4:50 - słyszał kogoś pod galą, ale dziwnie zjechał na model, b+/- 4:49 - słyszy, że ktoś na blisko strzela z deagla i zabija, zmienia na broń, b- 5:13 - to samo co 1:53, b+ 12:56 - dziwna akcja, nienaturalnie wychyla jakby doskonale wiedzial, ze przeciwnik jest w tym miejscu, b+ 3 demko 12:17 - Już lepiej by było jakby na ślepo skanował, a nie robił takiego ducka.. b+ 20:44 - Wychodzi idealnie na model, być może był to przypadek i mógł się domyślić, że przeciwnik spróbuję z mida przeskoczyć na galę, ale po tym co pokazał wcześniej szczerze w to wątpie, b+ 21:40 - kilometr od głowy, b+ Po tym co zobaczyłem nie mam większych wątpliwości, że gracz jest spalony. @ joolz. 1.6 Jeśli masz w tym temacie jakieś inne odczucia otwórz temat i dodaj swoją rozpiskę. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi