Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

czas honoru

zogratis

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:zogratis
Nick oskarżonego:czas honoru 
IP/SID oskarżonego:-
Data i czas zdarzenia:11;00 d 17.02.2021
Powód skargi: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'nie prowokuj mnie'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:516795515'
[AMXBans] Twoje IP: '79.186.199.148'
[AMXBans] ========================================
Opis sytuacji: Znalem goscia z innego serwera na ktorym go wyzywali i sie smiali z niego co akurat tam bardzo rzadko sie zdarza wiec  zapytalem go o to  z 2 3 razy nie wiedzac czy mnie uslyszal albo cos i bez zadnego upomnienia ani nic dostaje bana na 3godziny xdddd  niby za co ? za pytanie nie obrazilem nikogo ani nie uzylem zadnego przeklenstwa 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demko hltv godz ok 10:58-11;00

Prosze o rozpatrzenie sprawy i wyciagniecie konsekwnecji nie moze byc tak ze jakis placzek banuje wszystkich od tak kogo zechce na poprzednim serwerze chyba stracil za to admina 

• Użytkownik

Wypowiem się, gdy wchodzisz na serwer to tylko ciągle prowokujesz czas honoru , śmiejesz się gadasz w jego stronę jakieś głupie teksty , więc jak dla mnie słuszny ban , dostałeś za prowokacje admina i tyle w temacie , przyszedł twój czas na początku czas honoru to zlewał ale widzę że się już wkurzył. Jak dla mnie słuszny ban, powinneś mieć szacunek do starszych osób ale widzę nie nauczyli cię tego w domu . :)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

po pierwsze jestes notorycznie wyzywającym innych graczy brak ci kultury i ogłady po drugie już wczoraj cię ostrzegałem i mówiłem że mnie to nie interesuje co inni na innych serwach gadają a ty dzisiaj wchodzisz i od razu szukasz ze mną zaczepki nawet jak ktos gada na mnie na innym serwerku to zachowaj to dla siebie mnie to nie interesuje tyle w temacie zmien swoje zachowanie nie będziesz banowany a tam admina oddałem sam z siebie bo nie zgadzałem się żeby admini tam grali twojego pokroju wyzywający graczy jak już

Edytowane przez Czashonoru
dopis
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
Godzinę temu, DotykKsiędza napisał:

Wypowiem się, gdy wchodzisz na serwer to tylko ciągle prowokujesz czas honoru , śmiejesz się gadasz w jego stronę jakieś głupie teksty , więc jak dla mnie słuszny ban , dostałeś za prowokacje admina i tyle w temacie , przyszedł twój czas na początku czas honoru to zlewał ale widzę że się już wkurzył. Jak dla mnie słuszny ban, powinneś mieć szacunek do starszych osób ale widzę nie nauczyli cię tego w domu . :)

Czym prowokuje ? Obejrzyj całe demko mógł dać ostrzeżenie a nie od razu bana ja tylko chciałem wiedzieć dlaczego ludzie go wyzywają i czemu się z niego śmieją co do szacunku popatrz na swój nick 

• Użytkowniczka
2 godziny temu, zogratis napisał:

Opis sytuacji: Znalem goscia z innego serwera na ktorym go wyzywali i sie smiali z niego co akurat tam bardzo rzadko sie zdarza wiec  zapytalem go o to  z 2 3 razy nie wiedzac czy mnie uslyszal albo cos i bez zadnego upomnienia ani nic dostaje bana na 3godziny xdddd  niby za co ? za pytanie nie obrazilem nikogo ani nie uzylem zadnego przeklenstwa 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demko hltv godz ok 10:58-11;00

Prosze o rozpatrzenie sprawy i wyciagniecie konsekwnecji nie moze byc tak ze jakis placzek banuje wszystkich od tak kogo zechce na poprzednim serwerze chyba stracil za to admina 

Po 1. Od kiedy wchodząc na serwer graczy i adminów powinno interesować to co się dzieje na innej sieci, to jakie ktoś ma zdanie nt. mojego admina, gracza, serwera? Sądziłam, że przychodzi się dobrze bawić, odstresować, spędzić miło czas- cóż myliłam się ;)

Po 2. Swoje prowokacje stosowałeś już od wczorajszego dnia. Sama byłam przy tym jak robiłeś sobie te "podśmiechujki" więc Ty jeszcze się dziwisz, że otrzymałeś nagrodę za to co sam zasiałeś?

Po 3. Jeśli chcesz wyciągnięcia konsekwencji to proszę bardzo- skonsultuję z OP i Właścicielem serwera czy przypadkiem nie przedłużymy Ci wakacji, bo osobiście nie pozwolę na to by na serwerze nie respektowano podstaw jakimi są m.in. szacunek wobec graczy, administracji, a o zachowaniu nie wspomnę. 

Po 4. Nie życzę sobie abyś człowieka, przypuszczam że kilkukrotnie starszego od Ciebie nazywał "płaczkiem" bo przewyższa Cię on kulturą, doświadczeniem (i nie mówię tu o tym w grze) i postawą. 

Skargę odrzucam. 

@ Manto_Vip , @ Tery

• Super 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]