Użytkownik szarancza Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Twój nick: szarancza Nick oskarżonego: czas honoru Powód skargi: Ban na 1 dzień to zbyt długo jak na to przewinienie. Opis sytuacji: Gracz Killer zapytał się kto jest magikiem to mu odpisałem, że jego stary, bo wyleciał przez okno. Gracz Killer się z tego zaśmiał, a ja po chwili go przeprosiłem. Admin po chwili wlepia bana pisząc, że rodzina jest nietykalna. Ban na 24 godziny. Data i godzina zdarzenia: 11:35 jakoś Miejsce zdarzenia: pod jubilatem, to znaczy na dd2 Dowody: [Silver I] *DEAD* Killer : ej kto jest magikiem [Unranked] *DEAD* szarancza : twoj stary [Unranked] *DEAD* szarancza : bo sie przez okno wyjebal [Silver I] *DEAD* Killer : hahh [Unranked] *DEAD* szarancza : xdd sory [Silver I] *DEAD* Killer : nmzc Coś od siebie: Niech pierdolnie bana od razu na 2 tygodnie, bo chyba za dużo graczy ma na serwerze. Wiem, że można banować maksymalnie na tydzień jeśli chodzi o wyzywanie rodziny gracza, ale jeżeli sam gracz nie czuje sie pokrzywdzony moimi obelgami, a w dodatku go przeprosiłem i sprawy teoretycznie nie było, to ban również nie powinien się pojawić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 @ Czashonoru Wypowiedz się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czashonoru Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 nic się nie zmienia w banie rodzina jest nietykalna nauczka dla wszystkich takie moje zdanie jak chcesz skróc mu ale na przyszłosc pamiętaj co napisałem 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 23 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Tak poza tym napisałeś to w złym dziale. @ shinga lub ktokolwiek możecie przenieść na d2#1. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 8. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do tygodnia. Ban skrócony do 3h @ Czashonoru Przykro mi ale to będzie twoje 3 i ostatnie ostrzezenie. @ szarancza Wyzywanie kogoś na serwerze tak czy inaczej na starcie Cie przekreśla a co za tym idzie ban za kulture, wyzwiska... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi