Użytkownik wamato Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: ? Nick admina banującego. igoreq Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 02-23-21 11:01 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage/Cache 51.83.166.54:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wszedłem sobie w przerwie między lekcjami(miałem czas). W momencie gdy dostałem bana byłem zabity a wcześniej raz dałem fartowną głowe gościowi obok ticketu i raz w conecie prawie zabiłem przeciwnika przez drewienko. Wiem, że moja gra wygląda na grę cheaterską bo dużo ludzi mi o tym mówi. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:589939294&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199140144316/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 @ IgoreQ 48h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik IgoreQ Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 To tak, po obejrzeniu demka faktycznie mogły być to strzały bardzo szczęśliwe choć były one naprawdę dość dziwne i nie raz wceloywales sie mniej wiecej tam gdzie akurat był przeciwnik. Mogło to być szczęście, dlatego jak najbardziej można unbanować. Przepraszam za błąd. Pozdrawiam IgoreQ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi