Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga :3

skret.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:  1000:200=512412.212
Nick oskarżonego: ZjemCiBabke
IP/SID oskarżonego:  STEAM_0:1:572039098
Data i czas zdarzenia:  02-23 16:00
Powód skargi:  bezpodstawny kick z ct lecz dobra rozumiem ze moze mial w dupie to co mowie lecz xD
Opis sytuacji: bylem w ct, prowadzilem se na luzie, po czym nastala nastepna runda jak zawsze wydalem polecenia zabilem 3 osoby poszedlem na "rosyjska ruletke", i chcialem zabic 1 osobe bo bylo nieparzyscie, dalem 3 polecenia do odwolania, zakaz noszenia jakichkolwiek czapek, zakaz skakania, zakaz bicia piescia, po czym powiedzialem pierwsza reakcja zaloz czapke koziol, i akurat @ KArol byl pierwszy, wybralem go i powiedzialem zeby zabil jedna osobe, i powiedzialem ze ja wybralbym ZjemCiBabke. po zabiciu go zostalem przeniesiony do tt z powodem, braku umiejetnosci prowadzenia jak i fk :) lecz to nie moja wina ze kolega nie potrafi sluchac wydanych polecen
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Kamsi @ KArol ADMIN: transfer 1000:200=512412.212 to TERRORIST  jesli chodzi o demko to nie wiem czy jest opcja do demka z dzwiekiem wiec :3

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam, dziś już troche się zadziało, a wiec zaczynamy. Pan  szukam dziewczyny (skret) sobie prowadził wszystko fajnie dał 3 polecenia do odwołania więc 1 sie odwołało, po czym babka przeniósł go do tt , i powiedział "nie umiesz prowadzic wiec wylatujesz" po czym sam ledwo co prowadził xDDD.
@ Kamsi
Pan babka to byłem ja i nawet nie wiesz o co chodzi  i tak bym cie wybrał to było oczywiste wiec tera robisz glupote  pisząc tu :) 
 + ze napisałe na czacie Babke mozna logi sprawdzic :)

Edytowane przez KArol

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

zrobiłeś pierwszą reakcje poczym refleks wygrał tą pierwszą reakcje wystąpił na środek i się spytałeś refleksa kogo wybiera do zabicia i proponowałeś mnie nawet mnie nie wybrał a mnie zabiłeś więc zalicza się to do fk, więc nie wiem co ci daje okłamywanie administracji.

• Ha ha 3
  • Użytkownik
2 minuty temu, ZjemCiBabke napisał:

zrobiłeś pierwszą reakcje poczym kamsi wygrał tą pierwszą reakcje wystąpił na środek i się spytałeś kamsiego kogo wybiera do zabicia i proponowałeś mnie nawet mnie nie wybrał a mnie zabiłeś więc zalicza się to do fk, więc nie wiem co ci daje okłamywanie administracji.

9876543219876543219876543219876 :  babke

1000:200=512412.212 died
[JailBreak Mod] Straznik [1000:200=512412.212] zabil wieznia [ZjemCiBabke]!

prosze bardzo ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

No co ja mam powiedzieć.No ma racje i tyle wszystko opisał co się zdarzyło.I tłumaczeniem się że to my coś "odpierdalamy" no to niech popatrzą na strażników (oczywiście nie wszystkich).Jeśli oni maja wyj*bane u@ i tłumaczą sobie ze to spam no to nie nasza wina.A i jeszcze jedno mówienie że my to robimy "specjalnie" to nie jest prawda.Piszemy to w myśli ze coś się zmieni :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
Teraz, skret. napisał:

prosze bardzo ;)

a nawet zeby nie bylo ze cos wymyslam i sam to napisalem to masz cale

**Bonusy-JailBreak** Zebrales Pierdniecie
9876543219876543219876543219876 :  dobrze

9876543219876543219876543219876 :  dziekuje

ADMIN: transfer 1000:200=512412.212 to TERRORIST
[JailBreak Mod] Wiezniowie wygrywaja runde!

• Ha ha 1
  • Użytkownik

otóż tak nie było nic nie widziałem aby na sayu tak pisało nie masz dowodów a pisanie (zmyślanie nic ci nie da) :)
+ prowokujecie co chwile piszecie typu "babka to pajac nie nadaje się na strażnika do wyj3b4n!4 on jest, babka to cw3l" itp

EDIT : 
no to po co piszesz skargę jeżeli nie masz dowodów moim zdaniem cała wasza trójka jest do bana 

EDIT 2 : 
IP zapisałem na wszelki wypadek aby was szybciej zbanować :) 

EDIT 3 :
Nie jestem taki głupi żeby zapisywać wasze "IP" aby was ddosować :)

EDIT 4 : 

Nie wiem wy myślicie że ja was będę ddosować, nie jestem taki głupi aby to robić, za nudne by to było :)

EDIT 5 : 
Dodam też że szukam dziewczyny obraził serwer mówiąc "ten serwer jest gównem"

• Ha ha 2
  • Fuu 1
  • Użytkownik
1 minutę temu, ZjemCiBabke napisał:

otóż tak nie było nic nie widziałem aby na sayu tak pisało nie masz dowodów a pisanie (zmyślanie nic ci nie da) :)

sory lecz sa logi i demka wiec wiesz :3

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
10 minut temu, ZjemCiBabke napisał:

+ prowokujecie co chwile piszecie typu "babka to pajac nie nadaje się na strażnika do wyj3b4n!4 on jest, babka to cw3l" itp

ta? czekamy na kogos kto moze logi sprawdzic, zobaczymy takie cos pisalismy, pozdrow tam wszystkich <3
a i nie wiem czy wypada tak fajnie grozic nam banami i "niby" cie popieraja a niech se popieraja, i jak tam nasze ip? fajne co?

Halo halo darłeś morde o tym wiec co ty mi tu gadasz. XDDD

koniec spamu 

kur** listonosz nie wiem kim ty jesteś, lecz nie powinneś sie tu znajdowac jestes swiadkiem?, masz dowody? jesli tak daj nam tu :) i nie wypowiadaj sie w tematach gdzie cie nie powinno byc :)

Edytowane przez KArol

• Użytkownik

Powinniście perma mieć od kilku dni wbijacie na innych nickach do CT i robicie fk 

• Super 1
  • Użytkownik
11 minut temu, ZjemCiBabke napisał:

EDIT : 
no to po co piszesz skargę jeżeli nie masz dowodów moim zdaniem cała wasza trójka jest do bana 

EDIT 2 : 
IP zapisałem na wszelki wypadek aby was szybciej zbanować :) 

EDIT 3 :
Nie jestem taki głupi żeby zapisywać wasze "IP" aby was ddosować :)

w ten 3 edit raczej watpie ;^

ale po prostu bez zbednych klotni prosilbym o obejrzenie demka przejrzenia logow i wymierzenie kary, jesli bedzie tam cos co na temat naszych wszystkich klamstw wszystko moge brac na siebie, dziekuje :3

• Użytkownik∙
3 minuty temu, Listonosz771 napisał:
Teraz, skret. napisał:

w ten 3 edit raczej watpie ;^

ale po prostu bez zbednych klotni prosilbym o obejrzenie demka przejrzenia logow i wymierzenie kary, jesli bedzie tam cos co na temat naszych wszystkich klamstw wszystko moge brac na siebie, dziekuje :3

hHah <3 , nie musisz ;D, pamietaj ze ja sie banow nie boje. ;D

• Użytkownik∙

Sa tylko 2 polecenia do odolania tak przy okazji

• Użytkownik
Teraz, Jacobek napisał:

Sa tylko 2 polecenia do odolania tak przy okazji

tak przy okazji to:

1. do kogo to kierujesz

2. jakbys dobrze czytal dalem 3 polecenia do odwolania wiec 1 sie odwolalo i dlatego go zabilem

• Użytkownik

Zobaczę logi, każdy z was dostanie odpowiednią karę bo to co się ostatnio dzieje na serwerze to jest jakiś żart.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

@ KArol - ban 1 tydz

@ skret. - ban 1 tydz

@ Kamsi - ban 3h

@ Hasa - ban 24h

@ ZjemCiBabke - zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje.

• Super 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]