Użytkownik Polak_Na_Bahamah Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Twój nick: Polak Na Bahamah Nick oskarżonego: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill IP/SID oskarżonego: nie wiem nie znam Data i czas zdarzenia: po 19 office_rats Powód skargi: bezpodstawny ban za brak celi, które próbowałem wykonać Opis sytuacji: zostało mało czasu, paka w wentach. To idę na resp tt, aby wejść do wentów, ale po drodze patrzę czy nie ma wroga dookoła, wchodzę do wenta celuje, ale nie trafiłem, po czym koniec rundy i poleciały 2-3 bany za cele, bo ktoś myśli, że jak jest adminem to może wystawić bana z racji iż nie chce mu się czekać. Dodam tylko że to była 1sza taka akcja, rozumiem jakbym kampił, albo z parę razy właśnie nie wykonywał celi. Tak czy siak myślę, że chłop dostanie jakieś upomnienie i następnym razem poczeka jak inni. Dowody (SSy/Demko/): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Powod: 'cele mapy' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:507478274' [AMXBans] Twoje IP: xxx [AMXBans] ======================================= 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 23 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Więc tak, dostałeś bana za cele, ponieważ nie spieszyło ci się z ich wykonaniem. Na wykonanie celów mapy masz całe 2 minuty, przez ten czas na spokojnie powinieneś podlozyc pake lub dopilnować żeby zrobił to ktoś inny. Była to któraś runda z rzędu, że paka nie została podłożona bo terroryści siedzieli przy respie więc posypały się bany. Trochę śmieszy mnie ta sytuacja, że za tego 5-cio minutowego bana produkowałes się z tą skarga Odnośnik do komentarza
Użytkownik Polak_Na_Bahamah Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 em tylko dostałem go za to, że nie jestem teleporterem i musiałem biec do tt na respa, aby ją odbić, równie dobrze mogłem skoczyć z drabiny zabic sie i nie dostać bana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi