Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Pytania-Zielony Odpowiedzi-Pomarańczowy @ Olo`cLaR'2k21 [P] jak tam kariera piłkarza? [O] Jeśli chodzi o karierę to jeszcze się rozwija, ale niestety przez Pandemię jest mniej meczy, treningi są czasem odwoływane więc średnio jest teraz. [P] Jak widzisz siebie za 5 lat? [O] Za 5 lat chciałbym kończyć wybraną przez siebie szkołę, zamierzałem pójść na Studium, ponieważ według mnie Studia za długo są, nie chce marnowac tyle czasu nie dość że na taką naukę intensywną to w dodatku tyle lat, ale oczywiście podziwiam Studentów za ten wysiłek, czas i poświęcenie dla wymarzonych celów. @ Kacperek [P] Twój wymarzony zawód? [O] Otóż jeśli chodzi na tą chwile nie mam wymarzonego zawodu, kiedyś prawie jak każdy dzieciak, chciałem być piłkarzem, lub innym gwiazdorem, lecz jednak to przechodzi i nie myślę teraz nad zawodem. [P] Twoja wymarzona ranga na forum? [O] Już ją posiadam ? Redaktor. [P] Twoja ulubiona marka samochodu? [O] Zdecydowanie najbardziej lubię BMW. [P] Twój ulubiony kolor? [O] Moim ulubionym kolorem jest szary, jest taki fajny według mnie, uniwersalny. [P] Czy lubisz naszą szefową i moją Roksanę? [O] Chyba niestety muszę Nie no, a tak serio to chyba nie mam osób których nie lubię, prędzej takie których wolę unikać, a jeśli chodzi o Roksankę to jak można jej nie lubić. @ lukasz2623 [P] Jakie plany na rok 2k21? [O] Napisanie dobrze egzaminów, wybór szkoły już zaplanowanej, a później Wakacje. [P] Twoje ulubione hobby? Piłka Nożna, spacery oraz Granie. [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? [O] Jak już wspominałem widzę siebie kończącego szkółkę i wybierającego dalszy kierunek kształcenia, oraz w sumie jakieś dorywcze pracę. @ GENERAL ALADEEN [P] Jak trafiłeś na sieć i co cię skłoniło do zostania tutaj na dłużej? [O] Zawsze lubiłem serwery Only AWP, no i szukając w Csie natrafiłem na strefkę, spodobały mi się serwery, atmosfera, wszystko poukładane, no i zostałem tak tutaj. [P] Gdybyś miał zatańczyć w tańcu z gwiazdami z kimś z forum kogo byś wybrał? xDD [O] Zdecydowanie bym wybrał @ Ewciakkciak , Krejzolek sora ale ten Taniec ci zabiore ? [P] Ile masz wzrostu? [O] Około 180 cm, może coś wyżej, tyle było miesiąc temu. [P] Ulubiony gatunek filmów? [O] Fantasy oraz SF. [P] Co cię najbardziej denerwuje? [O] Osoby nie umiejące przyznać się do błędu, kłamiąc dalej pomimo wiedzy o tym że tak nie jest. [P] Jakim typem człowieka się określasz ? [O] Jestem towarzyski, bardzo lubię towarzystwo ludzi, nie wyobrażam sobie siedzenie samemu w czterech ścianach. @ Cukierkoova [P] Masz osobę, której bezgranicznie ufasz? [O] Mam i nie żałuje że jej zaufałem. [P] Kłamstwo jest lepsze od najgorszej prawdy? [O] Według mnie nie, ponieważ kłamiąc łatwo to się wyda, a ty możesz stracić zaufanie drugiego człowieka. [P] Czy uważasz się za mądrego człowieka? [O] Nie mi to oceniać, a tak ogólnie nie wydaje mi się, często mam głupkowate pomysły, nie zawsze kończą się dobrze. [P] Wolisz naturalne piękno czy szpachle na twarzy? [O] Naturalne, nie wyobrażam sobie kupowanie żonie Ton Tapety [P] Jaki masz znak zodiaku? [O] Waga [P] Jesteś zmuszony do wykasowania wszystkich swoich wspomnień z wyjątkiem jednego, jakie wspomnienie pozostawisz? [O] Zostawiłbym sobie rodzinę oczywiście, nie wyobrażam sobie życia bez nich [P] Z kim masz najlepszy kontakt z forum? [O] Otóż nie mam dobrych kontaktów na forum, jedynie może z Serwerów forum, ale tak to chyba wybralbym z Ewcią. [P] Jak łagodzisz konflikty? [O] Staram się unikać kłótni, ale czasem mam gorszy dzień jak każdy człowiek no i niestety się nie udaje. @ _Blacku [P] Czemu akurat Strefka? [O] Atmosfera, ogarnięte serwery, Administracja oraz dużo pozytywnych ludzi. [P] Kiedy mutacja miśku? [O] Była juz [P] Ile lat masz zamiar mieć, idąc do pracy? [O] Około 16/17 @ Dzwiek [P] Grasz w piłkę nożną? [O] No jasne że gram, nudno by było bez Piłki w moim życiu. [P] Masz jakiegoś zwierzaka w domu? [O] Tak, mam pieska, Daisy [P] Jaką masz klawiaturę [O] Razer Ornta Chroma @ Ewciakkciak [P] Jakie plany na życie po ukończeniu podstawówki? [O] Wybralem sobie szkołę, chciałbym iść na Technika-Informatyka. [P] Jak widzisz swoją pasję do piłki nożnej za 10 lat? [O] Myślę że nic się nie zmieni, zawsze moim hobby był sport, a więc tak pewnie zostanie. [P] Co chciałbyś robić w przyszłości? [O] Jeśli mialbym pracować w przyszłości to chciałbym to robić ale jedynie w dziedzinie Informatyki, mój taki konik, bardzo lubię Informatykę i ogarniam ją. [P] Czy chciałbyś mieć jakąś ważniejszą funkcje na forum? [O] Ważniejsza? Mi ta wystarcza dla mnie jest ważna, nie jest nudno, mi się podoba. [P] Jak długo planujesz grać w cs'a? [O] Tego nie umiem stwierdzić. [P] Jakie jest twoje ulubione miasto? [O] Kraków, piękne Miasto, zwiedzałem dużo, bywałem tam nie raz. [P] Gdzie chcesz mieszkać za 25 lat? [O] Sam jeszcze nie wiem, chciałbym zamieszkać tam gdzie będzie robota w moim zawodzie, gdzie będą do zaoferowania dobre pracę. [P] Jak spędziłeś ferie? [O] W domciu z rodziną, trochę na wyjeździe. [P] Kogo z forum lubisz najbardziej? [O] Nie mam osoby którą lubię najbardziej, są tacy których lubię mniej, lub bardziej , nie ma takich których lubię najbardziej [P] W jakie gry grasz poza cs'em? [O] GTA, Forza Horizon, oraz Minecraft Miłego Dzionka Życzę Nominuje @ fluxx nowy moderator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 To widzimy się w tańcu z gwiazdami ?? Ładnie schludnie odpowiadasz nic do zarzucenia ;P no może małe kruczki ;P elegancko, również pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 No i si 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Powiem ze nawet fajnie 1 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi