Użytkownik Folen Opublikowano 15 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nick: FALLEN Data i godzina zbanowania: 15.10.2018 - 02:16:41 Link do AMXbans: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=16233 Link do screenów: https://www2.zippyshare.com/v/KN1uNLht/file.html Wyciek z konsoli : BUILD 1501 SERVER (0 CRC) Server # 97 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : FALLEN [AMXBans] Powod : ' wstaw foty na StrefaSkilla.pl ' ===== [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 107155925 ' Coś od siebie: Admin amator, zamiast popatrzeć jak gram to od razu ss'y bo "troche mi szło" .27 września tez tutaj dostałem bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nielegalnypl Opublikowano 15 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Po pierwsze patrzałem na ciebie z dobre 10min a po drógie nie miałem pewności to ci dałem ssy :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik Folen Opublikowano 15 Października 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 No jak widać niesłusznie ale spoko od grudnia 2017 dostałem jakies 10 banów za "wh" i zaden nie był trafiony takze no nie tym razem.A ty możesz dawać ub? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nielegalnypl Opublikowano 15 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Ale każdy admin ma prawo dać ci ssy jak nie jest pewien :> a Ub nie mogę dawać Edytowane 15 Października 2018 przez Nielegalnypl Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Października 2018 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 ub Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 15 Października 2018 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi