Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Twój nick:Kacper5430 Nick oskarżonego: @ Cukierkoova Powód skargi: Nadużywanie swoich funkcji, oraz groźby po wyrażeniu swojej opinii. Opis sytuacji: otóż normalnie zachodzą zgrzyty w Redakcji, przez zachowanie się Pani Redaktor Naczelnej, np ostatnio bez jakiejkolwiek Konsultacji z nami przydzieliła osobie daną rzecz, gdy już @ GENERAL ALADEEN ją wykonał okazało się że nasza Cudna XD Pani Cukierkova się już ugadała z kim innym, na PV Data i godzina zdarzenia: Ogół Miejsce zdarzenia: IG, Forum Dowody: mogę podesłać na PV komuś kto zajmie się tą sprawą bo to prywatna rozmowa, oraz rozmowy redakcji Coś od siebie: No żałosne zachowanie, brak krytyki osób bardzo lubianych ewidentnie, wystarczy spojrzeć na to że gdy ja bym zrobił kolorki w Ciekawostkach, nagle ją oczy bola xDD, gdy Gangsta dodaje, to tak slodzi mu, że mam się od niego uczyć, hmmm, bardzo ciekawe że tak sądzi i ma faworyzacje. Hmmm, mi mówisz jak się co pisze? Troszkę późno?, szkoda ze koledze też nie zwracasz tak owej uwagi, spójrz możElitą jego pisownie na Redakcji czacie Ciekawe bo jakoś nigdy mi nie zwróciłas pod postem, ani wgl. @ GENERAL ALADEEN wypowiedz się co sadzisz, bo jest tu także sytuacja z tobą, ta z Elitą A jak się odniesiesz do usuwania wiadomości na IG? Niezbyt dobrze świadczących o tobie. Ciekawe że nagle zostały usunięte Uwzględniam to ponieważ jest sprawa z forum, gdy cos napisałem na czacie Redakcji, a ty takie rzeczy do mnie na IG piszesz za to... Otóż nie poprosiłeś, zaczales się wymądrzać, rozumiem że może masz doświadczenie, ale idź je dopisz do CV sobie 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @ Cukierkoova #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 28 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Najlepiej jeśli nie posiada się rzeczy, o którą można się przyczepić do kogoś na forum społeczności i podaje się sprawę, która została już wyjaśniona między nami. Skoro już masz taką potrzebę i wracasz do tej sytuacji to nie ma problemu. https://prnt.sc/109grk8 - plan tygodniowy 15.02 - 21.02 - jasno proszę o dodanie głosowania na elitę sieci. Generał kopiuje poprzedni regulamin, w którym jest jasno określone, że głosować można 7dni, potem temat jest zamykany i redakcja podlicza głosy. Po czym kolega, który sam to wkleił, jako regulamin ma problem do mnie, że za szybko zostało podliczone, no cóż bywa i tak. W kolejnym planie tygodniowym nie przydzielam nikomu podliczenia tego, ale sprawdzam, że termin mija. Miałam sama to zrobić, ale tego dnia musiałam z bratem jechać do lekarza, ale posiadałam numer telefonu do @ G@ngst@ poprosiłam, żeby to zrobił podczas mojej nieobecności. Niestety nie posiadam tak jak większość osób pakietów internetu poza domem i to była jedyna deska ratunku. Nie chciałam o tym mówić na forum, ale jak widać zostałam zmuszona. Ta sprawa została wyjaśniona i na grupie napisałam, że nawet dodatkowe prace ( bieżące ) rozpisywać będę na grupie. Kolejną sprawą jest, że osoba, która mnie oskarża stwierdzi, że tylko mu zwracam uwagę co do estetyki tematów. Otóż nie - @ Kacper5430 widzisz tylko to co chcesz zobaczyć. Myślisz, że dlaczego wklejałam wektory do tematów na grupie? Bo nie podobało mi się, że ktoś stosuje nie wyciętą grafikę, która powinna być formatem .png Pewne rzeczy nie zawsze są dla nas widoczne, licz się z tym. Oskarżasz mnie o faworyzacje i lizanie pośladków, wybacz po co miałabym @ G@ngst@ lizać poślady, co Twoim zdaniem mogłabym osiągnąć przez to? A jeśli już oczernianie mnie na forum jest Twoim celem to powiedz mi po co ty podlizujesz się innym i przy okazji prowokujesz innych? Bardzo chce poznać sens, dla którego to robisz... https://prnt.sc/109hk65 https://prnt.sc/109hkng Skoro wyciągasz sytuacje z grupy np https://prnt.sc/109hodt https://prnt.sc/109hp4b Dostając awans na rangę reaktora fp nie dodałeś ani jednego postu, miałeś totalnie to gdzieś tłumacząc, że "kradniesz mi pomysły". Na koniec Twej przygody z redaktorstwem na tym forum chciałbym Cię uświadomić, że przed "oraz" nie stawiamy przecinka, ponieważ jest łącznikiem. To taka moim zdaniem podstawa, jeśli chcesz pełnić te funkcję na innym forum. @ G@ngst@ byłeś w tej grupie sytuacja nie jest Ci obca, dlatego powinieneś się wypowiedzieć, pozdrawiam EDIT: Nie zwracam mu uwagi, ponieważ jak sam wspomniałeś pisze to na grupie. To jest luźna grupa nie musimy zachowywać tam rygoru polszczyzny Polskiej, tym bardziej, że jest to grupa informacyjna. Ty natomiast te podstawowe błędy popełniasz w tematach czy postach. EDIT2: Jesteśmy na forum sieci serwerów CS a ty mnie pytasz, jak się odniosę do wiadomości na portalu jakim jest Instagram? Trochę zabawne, tym bardziej, że poruszyliśmy ten temat na pv. Nie rozumiem po co przekładasz go pod forum i ową skargę. EDIT3: @ Dusia https://prnt.sc/109nrw1 nie napisał tego w obraźliwy sposób a bardziej informacyjnie. I moim zdaniem nie chodziło o pisanie na grupie tylko o ogół dodawanych postów na forum. To prawda często nie usuwa formatu, po czym użytkownicy nie mogą już usunąć formatu przez co dodanie postu na telefonie jest utrudnione. Co do wyciągania "brudów" - skoro wyjaśniony post na grupie, przemienia się w skargę to każdy, kto brał udział w konwersacji powinien dołożyć swoje 3grosze. Wina nie leży po jednej stronie... 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nie wiem po co @ Cukierkoova oznaczyłaś tutaj @ G@ngst@ , który wsm nie powinien się tu wypowiadać, bo skarga jest tylko na Ciebie + jeszcze jest mowa o faworyzowaniu jego osoby właśnie.. po za G@ngst@ jest na tej grupie też X innych redaktorów, więc tak samo mogli oni tutaj zostać oznaczeni do wypowiedzi na ten temat. + @ G@ngst@ Skarga jest na Cukierkową, więc nie wiem czemu tutaj wyciągasz brudy na Kacperka jaki on nie jest co on nie robił.. A uwagę Generałowi na grupie zwróciłeś nie do końca w miły sposób, tym bardziej że chyba nic Ci do tego w jaki on sobie sposób pisze w prywatnej wiadomości ;d a sama Cukierkoova napisała "To jest luźna grupa nie musimy zachowywać tam rygoru polszczyzny Polskiej, tym bardziej, że jest to grupa informacyjna." więc tak samo chyba te wiadomości nie muszą wyglądać jakoś mega estetycznie pod względem kolorków spacji itp, bo jest to czat do zwykłych informacjiii i każdy może sobie tam pisać jak chce przecież. Twojego posta ukrywam, Cukierkoova sama potrafi się bronić/odnieś do tego i obrońcy nie potrzebuje raczej i Twój post odbiega lekko od tematu. (I nawiasem jeszcze napiszę.. Tak IG nie podlega pod forum, ale tak samo np steam nie podlega pod forum, ale jak ktoś na steam namawia osoby z forum do pójścia na inną sieć to dostaje taka osoba bana na sieci z oczywistych przyczyn, więc nie do końca tak jest jak piszesz, jest to zależne od sytuacji) //Edit @ Cukierkoova Nie napisałam, że zrobił to w obraźliwy sposób tylko że w niezbyt miły sposób to napisał. A Gangsta napisał to nawiązując do tego --> https://imgur.com/a/hb69VGS więc wątpię, że w tej sytuacji mowa tu była ogólnie o postach Generała w redakcji, a jeśli jednak było tak jak mówisz to wychodzi na to że Gangsta się trochę przyczepił w tamtej sytuacji, bo mowa była o czymś wgl innym, a wszedł on nagle na tematem estetyki jego postów w redakcji? Ale okej mniejsza z tym, ja to odebrałam w taki sposób, że jednak napisał to nawiązując tylko i wyłącznie do tego wpisu co na ss'ie dałam + Jeśli uważasz, że Generał pisze nie estetycznie swoje posty/tematy to powinnaś mu sama o tym napisać, bto od zwracania uwagi za takie rzeczy jesteś Ty, a nie Gangsta Głownie tutaj powinnaś wypowiedzieć się Ty i @ GENERAL ALADEEN , bo Gangscie jedynie został przydzielony obowiązek podliczenia elity i tyle, ale jeśli Gangstsa ma coś sensownego do przekazania, a nie wyciąganie "brudów" na Kacperka co on nie pisał nieładnego w jego kierunku i odpowiadanie za Ciebie to może się wypowiedzieć przecież, ALE żeby to było na teeemaat. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @ Cukierkoova Okej wyznaczyłaś mi elite na luty, zadanie wykonałem. Ale mogłaś chociaż zapytać, na czacie grupowym redakcji, po to on jest co nie ? kto podliczy elite. ? Tymbardziej że już miałem ją podliczoną i też chciałem wstawić wyniki 22.02.2021. Ale patrze sobie i widze że @ G@ngst@ mnie uprzedził, więc moje liczenie poszło na marne i stracony czas. @ Dusia jak była naczelną zawsze pytała redaktorów kto podliczy elite. Druga sprawa twoje zachowanie, na sb daje wiele do myślenia. Ten spam nie był potrzebny i nie na miejscu Oraz twoje wyśmiewanie emotką z mojego podania na ubt cs 1.6 . Ciekawe co cie tak rozmieszyło ?? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi