Użytkownik Papaj Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nick: Papaj Z jakiej rangi rezygnujesz?: All Powód rezygnacji: Nie mam za wiele czasu juz mi sie nie chce dam szanse komuś innemu aby miał tego opiekuna za mnie, minuty podliczyłem dodałem administracje tam gdzie trzeba bo jestem dobrym chłopakiem. Może kiedyś powróce trzymajcie sie 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj sie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Trzymaj się Papaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi