Użytkownik K1ng Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Imię: Bartek Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ myślę, że mógłbym się w jakiś sposób przyczynić do rozwoju serwera i do tego, żeby ludzie chętnie tam wbijali. Lubię ten serwer a czasami zdarzają się błędy, które należy wyeliminować, żeby atmosfera i działanie serwera były pozytywnie odbierane przez jego graczy. Jestem aktywny i uważam, że będę się wywiązywał z obowiązków. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): sporadyczne, jestem studentem więc raczej nie poratuję większymi sumami, ale zawsze coś wleci Coś o sobie: Tak jak już można zauważyć jestem Bartek, mam 20 lat i studiuje pierwszy rok amerykanistyki. Nie są to szczególnie wymagające czasu studia, więc wolne chwile w większości poświęcam na fotografię, czytanie, podróżowanie i CS'a, ostatnio jedynym miejscem na którym się pojawiam w tej grze, jest właśnie serwer OM #2. Nie jestem najmądrzejszym człowiekiem, najfajniejszym i najzabawniejszym też nie, ale pewnie za to czasami jestem leniwy. Z tych takich lepszych rzeczy, myślę, że nie brakuje mi kreatywności, co też może się przydać, jeśli zostałbym opiekunem Mam też nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone obiektywnie, bo w podaniu na admina niektóre głosy były na nie wyłącznie z powodu antypatii do mojej osoby @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Edit 1: @ mookry jestem łącznie adminem jakieś 2 miesiące, a na serwerze gram od października, dzięki za głos. Oki, czaję, faktycznie może tak być. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mookry Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +wsparcie finansowe +/-sm Jestem za okresem próbnym. Bo nie jesteś długo adminem i lepiej by było moim zdaniem , żeby gracze cie poznali najpierw i wtedy podanie składać na opiekuna Edit 1: @ k1ng no własnie łącznie , ale masz około dwa tygodnie admina bez przerwy. Tylko wyraziłem swoją opinie. A nowi gracze mogą cię nie znać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kokosik Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +/-sm +miły, znany na serwerze - brak doświadczenia jako opiekun Jestem ZA okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +wsparcie finansowe +/- sm jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sobio Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +/- sm +podanie Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fred Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +podanie +pomocny (zawsze) +/- sm jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rooody Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +wsparcie finansowe +pomaga +/- sm Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi. Opublikowano 1 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +wiek +wsparcie +bardzo ogarnieta i pozytywna osoba +/- sm (wszystkiego sie mozna nauczyc) +chcialbym zeby taka osoba opiekowala sie serwerem na ktorym jestem adminem Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +Wiek +Wsparcie Finansowe +Podanie Jestem za Okresem Próbnym, Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Wiek + Kasiuta + Podanie + +/- SM Okres Próbny jestem na TAK . 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +wiek +Wsparcie finansowe +/- SM +Podanie +Chęci Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Wiek + Opiekuna brak + Podanie napisane bardzo dobrze + Chęci + Wsparcie finansowe + Jestem na TAK za daniem Ci szansy na okresie próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DENVER_ok Opublikowano 5 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 +wiek +podanie +wsparcie finansowe +ogarnięta osoba jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 5 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Jestem na TAK +wiek +aktywny +/-SM +podanie +chęci +OP brak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 5 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam + wiek + wsparcie finansowe +/- sm + podanie jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 +wiek + wsparcie finansowe +przyda się opiekuna na OM #2 + aktywny Jestem na TAK @ Trivor ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Napisz do mnie na steam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi