Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nick podejrzanego: @ GoOdMaN Nazwa Serwera: DD2 #1 SteamID/IP: STEAM_0:0:50669448 <----Steam Goodmana Data i godzina: Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://megawrzuta.pl/download/f8c185a33a2a62117244877aad784117.html Rozpisanie Dowodów: 1:39 - 1:41 ładne GSJ 2:55 - 2:57 Udawane jumpy co 2 skok GSJ 3:33 - 3:36 GSJ 4:22 - 4:25 -||- 6:22 - 6:32 chłop nawet się nie kryje 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) 6. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Coś od siebie: Apeluję o bezwzględne zablokowanie na tydzień, osoba składająca podanie na admina powinna znać i przestrzegać regulamin , nie wspominając o tym , że po wejściu na serwer w lewym rogu jest napisane jak byk zakaz GSJ / P.S. Pan Goodman wczoraj sb testował czy mu gagmenu działa i blokował ludzi na 1 minutę w tym mnie @ Tery @ Tajemnica @ Manto_Vip tym samym wnioskuję o wydalenie gracza z funkcji admina. Najlepsze jest to, że chłop pisze na @@ Zakaz GSJ xd ,a sam leci jak najęty Edit odniosę się do twojego punktu ,że nie ma nic napisane w lewym górnym rogu po wejściu | a punkt nr 5 w zasadach ogólnych ??? (to ty się doinformuj ) Zresztą Tery może się wypowie to się dowiemy czy ten punkt nie istnieje Edit @ Manto_Vip Jeszcze blokada za gsj według taryfikatora nie ma wyjątków Panowie z ubt @ TERROREK 1.6 5 1 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoOdMaN Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1. W lewym górnym rogu nie ma napisane jak byk ze zakaz GSJ więc doinformuj się lepiej następnym razem. 2. To samo mozna robic bez uzywania rolki na myszce tylko na zwyklym BunnyHop'ie i te gsj to nie byly praktycznie gsj ale uj tam. 3. Jeżeli mi piszesz ze gagmenu nie działa (i wcześniej mi też mówili że nie mogą pisać na chacie a mowic na voice chacie mogli) to dałem tobie na 1 minute zeby zobaczyc i pokazac ci że dziala i nie miałeś z tym problemu po czym na u@ piszesz mi ze degrada dostane, takze lekka prowokacja z twojej strony smieszny trochę jesteś. 4. Ani razu nie pisalem na @@ że zakaz GSJ więc nie wiem skąd bierzesz te fałszywe informacje i skąd mogłbys wiedziec jaki admin i co pisze na @@. 5. Do wydzielania kar są osoby co siedzą wyżej nie ty także poczekam na osobę decydującą. Edit: Dobra ja czekam na osobę decydującą tak jak już napisałem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 @ GoOdMaN 19 godzina Widzę cię na kanale umnie Ts . Pogadamy sobie . _______________________ Edit : Z dniem 02.03.21r Nakładam Upomnienie Słowne na @ GoOdMaN za nie stosowanie się do regulaminu Servra DD2#1. Kolejne Wpływające Skargi na ciebie potwierdzające : Demkiem Skrinem Będą Odejmowane Punkty 0/3 ,3/3 . Po uzbieraniu 3 punktów Ostrzegawczych Będą zabrana Ranga Admina . @ Oyvatto Dziękuję za szybką reakcję , Znajomość regulaminu , i poświęcony czas na napisanie Skargi na Admina . Jesli nie zgadzasz się z decyzją podjętą co do Admina . Proszę pisać do Właściciela Servera @ Trivor , @ Tery Tym czasem Zamek ! 3 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 2 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi