Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 1. Nick: ProBroDziku 2. Wiek: 14 (za 2 miesiące 15) 3. Coś o sobie: Kacper mam na imię lubię grać w gry typu strzelanki. Lubię sobie czasmi wyjść na dwór na jakiś czas. Jestem dla wszystkich miły choćby nie wiem co. Chciałbym jeszcze podtrzymać ten serwer przy duchu, bo bardzo mi nad nim zależy 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/ProBroDziku/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 6. Doświadczenie: Nie aż takie duże, ale wątpie, że będą na mnie skargi. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak, bardzo rzadko co teraz mam z nim problemy 8. Składka (Tak/Nie): Oczywiście sms lub psc WYMAGANIA: Dobra opinia: + Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji: + Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami): +/- Przegranych 15 godzin na serwerze: + Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew): + Sprawny mikrofon: +/- Aktywność na forum: + NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone: + EDIT: A co mam legitymację pokazać mikro jest już good czasami, ale to na serio rzadko co mam z nim problemy, a propo kłótni to podaj przykład kiedy miałem z kimś jakąś kłótnię EDIT: Grzybuu mówisz mi takie rzeczy A sam wczoraj się wkurzłeś parę fk robiłeś uciekasz co chwile z ct już nie wspomnę o twoich wczorajszych obrazach na serwer że masz np. Wyje##e w ten serwer i tak on upada Edytowane 3 Marca 2021 przez ProBroDziku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Gracz ma słaby mikrofon, widac ze z wiekiem klamie, robi awantury a nie ma racji, brak mutacji 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 No niee wiem +składka +aktywny -mikrofon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 robisz awantury typu on ma fk !!!! AdmIn SzYbKo BaNuJ Go ZaBiL mNie, a zrobil wszystko z zgodnie z regulaminem, pouczasz doswiadczonych adminow i mowiac brzydko denerwujesz ludzi swoja postawa i zachowaniem, jedno podanie ci odrzucili to teraz piszesz drugie bo sie napaliles ze kilku adminow odeszlo, zajmij sie szkoła. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ multikontov2 Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) - Wiek, okłamywanie forum, po co to komu? może powiedz że masz 30 lat i cie przyjmą:). - mikrofon Tnie ci ciągle, szumi, czasem cie wgl nie słychać. - Tak te twoje 9-10 XDDD, a pewnie nie wiesz jak zgagować oosobe bez amxmodmenu ale dobra. Dobra opinia? pierwsze słysze, Prowokowanie do wyzywania nie mów że nie. W tamtym podaniu prawie to samo, nie umiesz pisać tylko dopisywać i kopiować żal mi ciebie. Jeśli dojdziesz na tego strażnika to mówie odrazu że te 3-5 które siedzą na serwerze też pójdą.\\ Grzybuu, co prawda nie ma cs na steama, ale na strażnika można nie mieć ale na adminka to już z Cs na steam obowiązkowo. Edit. 3 3. Coś o sobie: Kacper mam na imię lubię grać w gry typu strzelanki. Lubię sobie czasmi wyjść na dwór na jakiś czas. Fajnie że nam mówisz ze lubisz wychodzić na dwór, ale nas to obchodzi (xDD) Edit. 2 Grzybuuu, nie spam proszę cie. Edytowane 3 Marca 2021 przez multikontov2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 i kolega jest jeszcze na nsie :_( Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 - mikrofon - mutacja 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Posty wyżej mówią same za siebie Pokaż że Ci zależy może uda się innym razem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 3 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi