Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie

D.addy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Cheater
Nick admina banującego. @ KustoszMocny  
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana 
Czas oraz data bana: 03.03.2021 17:49/50
Serwer na którym dostałeś bana: OM1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): 7 fragów może 8 ? co mam rozpisywać pistoletówka deaglem siadła 6 headów chyba? ( sami wchodzili pod celownik ) 
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:593302441&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199146870611/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory 
Connecting to public(137.74.7.15:30025) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(137.74.7.15:30025) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 137.74.7.15:30025
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

EDIT: 
LINK DO DEMKA: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210303-174355-1618894045-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____RESET_01.02__128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1827.zip 

DEMKO PO KTÓRYM POLECIAŁ BAN:

soory za dźwięki w tle ( dziecko oglądało bajki).

Edytowane przez D.addy
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙
  • Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

@ Krejzol 48h wiec luz 

Bana Nie dostałeś tylko za tą akcje lecz są jeszcze inne Demka.

Druga Sprawa Grasz co chwile na innym Koncie (Nowym Koncie) 

Trzecia Sprawa Stwierdziłeś że jak Ub nie dostaniesz To załatwisz to za "Kaske"

Czwarta Sprawa Nie dostałeś ode mnie Pierwszego bana jest to już 3 ban nałożony na twoje  konta/inny Administrator Only Mirage też ci raz wklepał  (Dostawałeś tylko Ub przez to że miałeś Administratora i wydawało mi się że mogłem się pomylić lecz to już jest dziwne że kolejny raz Gracze piszą że gość lata odpalony i dając bana na ts pojawiasz  mi się ty że Dostałeś bana .)

@ Krejzol Może byś chciał dodać parę słów od siebie :) 

Nie będę się z tobą tu rozpisywał bo szkoda mi czasu 

Kolejna sprawa Nie dostałeś żadnego bana od Admina na moją prośbę chyba złe info masz .

Nie mieszaj w to @ FLOID  bo i tak już do mnie pisał żebym cię odbanował "Bo tak dup* liżesz Administracji .

Tak jak pisałem wyżej To twoja nie pierwsze i nie ostatnia sprawa 

I odnośnie Ts też nie wymyślaj ponieważ było nas 3 i wszyscy słyszeli co mówisz itp wiec skończ się tu rozpisywać i poczekaj ładnie na rozpisane demko .

Pozdrawiam :D 

• Ha ha 3

spacer.png

• Użytkownik

To przed wszystkim, pierwsza sprawa piszesz tutaj ze Bana mam za inne demka a nie tą akcje tak? Po wbiciu na TS3 na kanał u @ Krejzol powiedziałeś dokładnie ze wbiłeś bo 3 osoby Ci napisały teraz ze latam odjebany, jak by nie to ze Ci powiedziałem ze gram od 3 dni to nawet byś o innych demkach nie wiedział. Druga sprawa CS:GO jest aktualnie darmowy więc nowe konto to jakiś grzech? Nie jest to serwer Only Prime czy też w regulaminie nie jest zapisane ze konta z 1 stopniem nie mogą grać więc nie widzę tutaj problemu. Trzecia sprawa troszkę tutaj przekłamałaś bądź zle usłyszałeś takie słowa padły ale nie jako pierwsze z moich ust ;) ja powiedziałem to na samym końcu. Czwarta sprawa Od Ciebie? Pierwszy i to dokładnie wcześniej zostałem zbanowany na twoją Prośbę przez jednego z administratorów dokładnie Administratora @ Kenzy333 (chyba juz admina nie ma) i tak ten admin zbanował mnie wtedy 2x ( 1 raz na twoją proźbę) wcześniej wspomniany @ Kenzy333 wraz z @ FLOID  oglądali mnie i Floid nadał mi bana którego wyjaśniłem i demko było oglądany co daje nam ( 3 bany wcześniej i 1 ban teraz) 4 bany na tym serwerzę. Podobne sytuacje miały miejsce na serwerze OM2 gdzie były admin @ maka_paka   zbanował mnie bez oglądania ( dostał degrada gdyż nie radził sobie jako admin ) oraz Były opiekun @ Papaj   nadał mi bana za WH ( demko rozpisywał) i nic nie wyszło. Jak i ostatnie dni grałem na przemiennie OM1 OM2 gdzie byłem sprawdzany przez adminów. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam,

Widzę że to nie jest twój pierwszy ban u nas na forum, lecz jak się zachowałeś ogólnie po banie nie dopuszcza tego regulamin.

Przytaczając sytuację byłem wyciszony na ts i dostałem setki poke, ponieważ miałeś sprawę Kustosza bo on cię zbanował to po co Ci ja jak możesz się odwołać.
Odmutowywując się na teamspeaku wtrącałem swoje 5 groszy do tego jakie głupoty gadasz i wygadujesz jak ty nie dostaniesz unbana. 
Cytując ciebie "jak nie dostane ub, to załatwi to kaska", sorki ja jestem uczciwy i żadnych łapówek brać nie będę, tak samo Trivor nie jest taki żeby zdejmować bany za kaskę, bo graczowi się tak spodoba. Jest dział unban i tam ładnie można się odwołać.
Pierwszym argumentem jest twoje zachowanie i jaki pewny siebie jesteś, gdzie odwołanie z buta powinno być odrzucone.

Oglądając demko stwierdzam że jesteś odpalony i nie ma żadnych dogadań się, bo byłeś kiedyś u nas adminem.
Na demku używasz wspomagaczy takich jak np. aimbota  oraz próbujesz kryć się z wh 
Domyślam się że będziesz wypisywał do ostatniego z naszych UBT czyli do Andrzeja lub do kogoś innego, tak jak to mówiłeś na teamspeaku cytując "jak wy mi nie dacie unbana, to ktoś inny mi da"
Gadając jeszcze na discordzie kustosz udostępniając mi swój ekran pokazał jak Floid wypisuje do Kustosza w sprawie dania unbana dla ciebie, widzę tutaj grubsze koleżeństwo w sprawie administracji 

10 godzin temu, D.addy napisał:

To przed wszystkim, pierwsza sprawa piszesz tutaj ze Bana mam za inne demka a nie tą akcje tak? Po wbiciu na TS3 na kanał u @ Krejzol powiedziałeś dokładnie ze wbiłeś bo 3 osoby Ci napisały teraz ze latam odjebany, jak by nie to ze Ci powiedziałem ze gram od 3 dni to nawet byś o innych demkach nie wiedział.

Odnosząc się do twojego cytatu, stwierdzam że tak wypisywały do mnie osoby na mess czy poki dostawałem, ponieważ byłeś w gorącej wodzie kąpany i nie mogłeś poczekać na odwołanie.
Sprostowując temat z tym " jak by nie to ze Ci powiedziałem ze gram od 3 dni to nawet byś o innych demkach nie wiedział." to nic takiego mi nie mówiłeś i nie kręć się w zdaniach, ponieważ nie wiem co by to wniosło ile grasz, a ile nie. 

1:40 strzał i reakcja wyśmienita gdzie one tapem trafiasz przez milimetrową szparkę
1:44 strzelasz w typa po prawej trafiasz one tapem innego 
1:47 słyszysz typa z czego na 1/4 i ogolnie na x1 masz digla kilometr od ściany a i tak kula leci ci przez filar
2:18 chłop wychyla z pałaców zaczyna do ciebie strzelać obracasz się i nagle znów celownik po drugiej stronie i siada one tap
6:10 idealny strzał znów przez szparkę
6:15 widzisz dwóch strzelasz do tego dalej a one tap siada temu blizej nagle xd

Odwołanie odrzucam 
Pozdrawiam

• Super 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_odrzucone.png

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]