GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 W szpitalu miejskim, na oddziale dla bardzo zamożnych obywateli, milioner wychodzi ze śpiączki. Naciska przycisk wywołania lekarza. Do jego pokoju wchodzi niski, bardzo chudy, brodaty mężczyzna w kitlu i w okularach. - Doktorze, gdzie ja jestem? - Byłeś w śpiączce, jesteś w szpitalu. - W śpiączce?! Jak długo? - Piętnaście lat. - Ile?! A jaki to rok? - 2034 r. Ale nie martw się, medycyna wynalazła lekarstwo, które pozwala szybko dostosować się do otaczającej rzeczywistości. - Oczywiście, doktorze, poproszę to lekarstwo! - Tylko to nie jest tanie. Dziesięć tysięcy dolarów. - To drobiazg. Skoro tu jestem, to pewnie w szafce jest moja książeczka czekowa. Lekarz wyjmuje książeczkę czekową z szafki, milioner wypisuje mu czek na dziesięć tysięcy dolarów. Lekarz wyciąga strzykawkę, napełnia ją płynem z ampułki i wstrzykuje. Nagle milioner znów zapada w śpiączkę. Lekarz, wychodząc z oddziału, chowa czek w kieszeni i mruczy do siebie: - Zarobiłem pieniądze i przetestowałem szczepionkę na grypę. Piszemy więc: "jakość poniżej wymagań". xDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 :bruh: 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 4 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 xd 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 4 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi