Użytkownik Grzybuu Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Twój nick: Grzybuu Nick oskarżonego:ProBroDziku IP/SID oskarżonego:5.172.238.115 Data i czas zdarzenia: 13:20 Powód skargi: Oburzenie dużej ilości graczy i adminów Opis sytuacji: Gracz bardzo duzo ma do powiedzenia, kłoci sie z każdym nawet będąc w ct, prowokuje dużą ilość graczy swoim zachowaniem a gdy ktos cos napisze na chacie spami na U@. Gracz jest młodego wieku i nie posiada mutacji co tez irytuje innych graczy i jest to czesto zgłaszane. Gracz pcha sie cały czas na prowadzącego i wiecej dyskutuje niż prowadzi, a gdy jest w ct spami na chacie badz na u@. Poucza adminów i mówi chamskie teksty typu "jak oni ci dali strażnika" "administracja tego serwera to żart" "ja bym był dużo lepszy adminem od was" itp. EDIT: gracz traktuje polecenia admina/straznika z pogardą nie robi to co sie mu kazało a pózniej spami na U@ tekstami typu "wiesz ze masz fk?" "FK!!!" "no i cyk banik" Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Kamsi @ ioytpl @ KArol 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam, a że jestem świadkiem i mam prawo się wypowiedzieć, to zacznijmy od tego że wszystko co napisał grzybuu jest prawdą. ProBroDziku przez ostatnie dni gdy gram prowokuje a nawet umie wyzywać, a niby na strażnika chciał iść, cytat " Zamknij się cioto" byłbym lepszym adminem od was" Edit 1. Chciałbym dodać jeszcze że gracz ProBroDziku nadużywa swojego mikrofonu i jest wkurzający tak jak w mojej skardze opisane o nim :). 1 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Jestem jednym z trzech światków więc też powiem coś od siebie. Gracz ProBroDziku nie ma mutacji mikrofon jego często się zacina. Przeszkadza adminowi który próbuje coś powiedzieć. Nadużywanie przez niego mikrofonu po wielokrotnych prośbach są przez gracza ignorowane, żeby. Kłócenie się z każdym jest na porządku dziennym czy to w CT czy TT zawsze ma swoje dwa grosze do powiedzenia. Cytując Karola obrażanie adminów również występuje u tego Gracza. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 4 minuty temu, Listonosz771 napisał: Grzubuu oskarżasz chłopa o brak mutacji sam jej nie mając Nie wiem jak ty nie masz jeszcze ostrzeżeń, piszesz w tematach gdzie cie nie powinno być. Po 2 gdyby nie był strażnikiem by nie musiał się odzywać, są wyjątki w administracji tak jak było z vanishem, więc nie wiem o co ci teraz chodzi. blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Szczerze powiem często nadużywam mikrofonu, ale nikt mi nigdy nie mówi dziku mógł byś przestać mówić lub coś w tym stylu. Jak ktoś powie mikro 16+ lub mutacja to odrazu się uciszam i A propo w ct muszę używać często mikrofonu żeby prowadzić i jescze jak dyskutuje to na temat regulaminu bo to bardzo dobrze znam A co po niektórzy nie A z tym pisaniem u@ to żaden po prostu adm nie raguje na to lub na fdmg EDIT1: Chodziło mi bardziej o to że bardziej że ja często pisze na u@ że ktoś kampi lub do robi żeby strażnicy zwrócili na to uwagę A propo muta to zawsze się pytam za co bo czasami nikt mi nie chce mi powiedzieć za co I jeszcze na temat nadużywania mikro to nikt mi nigdy nie zwraca uwagi nie pisze proszę dziku cicho lub coś ten desek jak ktoś więc nie wiem o co się rozchodzi refleksowi EDIT2: A propo nigdy żadnego administratora nie obrażałem A jeśli by nawet to co ja powiedziałem i do którego? Edytowane 4 Marca 2021 przez ProBroDziku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Byłem ja i @ Grzybuu więc każda informacja na U@ trafiała i od razu ją rozwiązywaliśmy. 1. Kampienie na zabawach 2. Bycie poza mapą 3. Bugowanie broni Wszystko było od razu więc nie wiem czemu oskarżasz strażników o nic nie robienie i że niby mamy gdzieś zgłoszenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 4 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 2 minuty temu, ioytpl napisał: Byłem ja i @ Grzybuu więc każda informacja na U@ trafiała i od razu ją rozwiązywaliśmy. 1. Kampienie na zabawach 2. Bycie poza mapą 3. Bugowanie broni Wszystko było od razu więc nie wiem czemu oskarżasz strażników o nic nie robienie i że niby mamy gdzieś zgłoszenia Dokładnie pisałem raz na U@ odpowiadaliście w mniej wiecej 10 sekund, więc tu gracz ProBroDziku okłamuje forum, bo jakby inaczej :), po drugie były ostrzeżenia od administracji żebyś mikrofonu nie nadużywał a ty dalej to robisz. 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 6 minut temu, ProBroDziku napisał: Szczerze powiem często nadużywam mikrofonu, ale nikt mi nigdy nie mówi dziku mógł byś przestać mówić lub coś w tym stylu. Jak ktoś powie mikro 16+ lub mutacja to odrazu się uciszam i A propo w ct muszę używać często mikrofonu żeby prowadzić i jescze jak dyskutuje to na temat regulaminu bo to bardzo dobrze znam A co po niektórzy nie A z tym pisaniem u@ to żaden po prostu adm nie raguje na to lub na fdmg Dałem ci muta to mi spamileś na u@ z caps „ za co !!???” Itp pouczasz każdego jest to irytujące a jak wytłumaczyłem dlaczego to zacząłeś się burzyć do mnie ze jestem do dupy strażnikiem itp 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzybuu Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 22 minuty temu, Listonosz771 napisał: Grzubuu oskarżasz chłopa o brak mutacji sam jej nie mając Jestem w trakcie przechodzenia mutacji, brzmi to jak głupia wymówka ale tak jest dlatego większość spraw załatwiam na chacie żeby nie denerwować graczy. Mam nadzieje ze to minie w przeciągu 2 mies bo tez mnie to irytuje, pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 4 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Zamykam, bo spam się robi. @ Krejzol @ Dusia @ shinga 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Gracz dostał odpowiednia karę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi