VIP DeVoX Opublikowano 6 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Minimum 16 lat ✓ Bycie pomocnym ✓ Wsparcie finansowe ✓ Posiadać dobrą reputację na serwerze ✓ Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ✓ Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP ✓ Posiadanie admina na serwerze. ✓ Imię: Patryk Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem osobą mega pracowitą i pomocną, doświadczoną, spędzam dużo czasu na ts oraz jestem zawsze aktywny. Chciałbym pomóc obecnemu Opiekunowi przy ts i wprowadzić parę nowych rzeczy, jeżeli była by taka potrzeba. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: TS3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale pomagałem robić ts, lecz myślę, że ogarnę to ;D Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): - Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Imię Patryk, wiek 19, chodzę do Technikum o profilu informatycznym, lubię spędzać wolny czas z kolegami na świeżym powietrzu przy piwku, mój ulubiony sport to piłka nożna, trenowałem piłkę nożna w klubie przez 4 lata, ale przestałem bo dostałem kontuzji kolana i odpuściłem sobie granie, ale czasem wychodzę sobie pokopać, moje hobby to granie w gry takie jak: CS:GO,APEX LEGENDS,GTA V,H1Z1 itp. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 6 Marca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na TAK + wymagania + wsparcie finansowe + wiek + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 +wiek +wsparcie +chęci Ogarnij tego ts ładnie NA TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Endzik Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 na tak: +wiek +podanie +chęci +wsparcie finansowe +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 - informacje o sobie tak średnio napisane + wsparcie finansowe + wiek + jakaś wiedza na temat komputera (tzn. informatyki) - nie szukamy drugiego opiekuna na Nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K1ng Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 + wiek + podanie + aktywność + chęci Jestem na tak, pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 10 Marca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Niestety, ale naprawdę NA NIE ... - nikt nie przeprowadza tutaj szkoleń na opiekuna z zakresu permisji, panelu etc., W dniu 6.03.2021 o 19:27, KilleR. napisał: Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale pomagałem robić ts, lecz myślę, że ogarnę to ;D - bez większego budżetu/wkładu finansowego czy stałych wpływów na portfel hostingu ciężko będzie nam na obecny moment wprowadzić coś więcej niż mamy obecnie nie zmieniając hostingu na VPS'a, W dniu 6.03.2021 o 19:27, KilleR. napisał: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem osobą mega pracowitą i pomocną, doświadczoną, spędzam dużo czasu na ts oraz jestem zawsze aktywny. Chciałbym pomóc obecnemu Opiekunowi przy ts i wprowadzić parę nowych rzeczy, jeżeli była by taka potrzeba. - tu również chciałbym nawiązać do poprzedniego minusa jaki przedstawiłem i nawiązać do samej formy Twojego podania o czym wspomniał już wcześniej Anox. 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na nie byniu +wiek +aktywność +podanie -nie potrzebują kolejnego opiekuna ts3 i sam @ Anox napisał 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) Skoro wyższa administracja napisała, że kolejny opiekun jest zbędny no to nie ma o czym mówic -/+podanie +wsparcie +wiek Edytowane 11 Marca 2021 przez RuNe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 + Wiek + podanie + szmal + chęci + Aktywność + Znany Jestem na Tak 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jestem jak najbardziej na TAK + Cały czas aktywny +wiek + składka Nie ma chyba lepszego kandydata, każdy kiedyś musi zacząć, a co do tego że juz jeden jest to w czym przeszkadza drugi opiekun? Killer jest aktywny prawie cały czas z tego co widzę wchodząc na TS i słysząc innych. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Na nie - więcej na afku, niż na ts - nie potrafi kanału przenieść - podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NAURA Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 +aktywny + podanie +wiek na tak 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Po mimo że posiadamy już opiekuna ts3, ale może po przyjęciu Ciebie na tę posadę TS ożyję i wstanie z umarłych na nogi. Przyjmuję, zgłoś się do mnie na priv w celu ustalenia wszystkiego oraz nadaniu rangi. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi