Użytkownik archeminipotomanazarepetec Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Mój nick na serwerze: XOXJ Nick admina banującego: BLINDMAN Dostałem bana, z prośbą o wrzucenie ssów. Czas oraz data bana: dzień kobiet, koło 20.00 Serwer na którym dostałem bana: only dd2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedź): skanowałem mid doors, zaliczyłem dwa fragi, po czym zaliczyłem lucky shot na longu, wystarczające przesłanki wg admina iżbym dostał bana, trochę mi zepsuło to wieczór... ssyXOXJ.rar Odnośnik do komentarza
Użytkownik archeminipotomanazarepetec Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) P.S. [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : xOxJ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Strefaskilla.p ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1895032526 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.187.72 ' Edytowane 8 Marca 2021 przez archeminipotomanazarepetec Odnośnik do komentarza
Użytkownik archeminipotomanazarepetec Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Sry Kochani zaraz znajdę te prawilne ssy... Oto i one, w akcji się zarypałem ssyxOxJ.rar Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi