Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 @ Kacperek [P] Dlaczego jesteś moderatorem i prawie nic o Tobie nie wiem? [O] Może dlatego, że nie spoufalam się już tak z ludźmi w necie i po prostu staram się robić swoje. Z drugiej strony, jesteś dłużej na randze funkcyjnej i sam nic o Tobie nie wiem, więc nie wydaje się to mi dziwne :x [P] Co robiłeś tu wcześniej na sieci bez rangi? [O] Generalnie od momentu jak tutaj trafiłem to byłem może maksymalnie 2 tygodnie bez rangi i zostałem adminem starych arenek. [P] Twoja ulubiona marka samochodu? [O] Zdecydowanie Audi [P] Dlaczego akurat ta sieć? [O] W sumie to zostałem tutaj ściągnięty przez starą znajomą - @ kocimientka i jakoś tak się zaaklimatyzowałem. [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Tutaj nie ma wątpliwości - Szef Kuchni w obecnej restauracji. A może nawet coś swojego jeśli czas i własne predyspozycje na to pozwolą -------------------------------------------------------------- @ Andrzej. [P] Czy mógłbyś zamieszkać za granicą? [O] Zdecydowanie tak. Dużo mnie w Polsce nie trzyma i już myślałem nad tym, więc tylko wyczuć moment i lecieć. [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, siostrę i brata - oboje starsi. [P] Ile masz wzrostu [O] Dokładnie to 181cm. [P] Csgo czy 1.6? [O] Oczywiście CS:GO, przywykłem już do tej dynamiki gry i oczywiście błędów.. ale czasami wracam do 1.6 na jakiegoś mix'a czy fastcup'a. [P] Ulubiona potrawa? [O] Makaron ze szpinakiem i fetą mógłbym jeść cały czas. -------------------------------------------------------------- @ agvska [P] Czy masz na imię Kamil???? [O] Aga, no co Ty.. oczywiście, że nie. [P] Kiedy weźmiesz się za robotę moderatora? [O] To ja coś muszę robić? xd [P] Czy wszystko okej z Tobą? [O] Zależy kiedy, ale chyba tak [P] Kiedy uświadomisz sobie, że sharingan wcale nie jest taki super? [O] Jest najlepszy, okej? Wygląda pięknie i może ewoluować w rinnegana, który jest najmocniejszym z trzech wielkich dojutsu. [P] Dlaczego Nagato nie ożywił Yahiko????? [O] Może chciał mieć go zawsze blisko, dlatego stworzył z niego jedną ze swoich ścieżek :x [P] Masz zwierzęta? Jakie? [O] Mam psiaka, labradora (Drago). -------------------------------------------------------------- @ shinga [P] Czy woda jest mokra? [O] Tak. [P] Dlaczego Naruto to najgorsze anime? [O] Ktoś jeszcze ogląda ten shiiiiiiit? [P] Ulubiona wędlina? [O] Ciebie bym schrupał szyneczko [P] Lubisz schabowe? [O] Oczywiście. Schabowy, ziemniaczki, kapustka.. mniam xd [P] Który moderator według Ciebie jest najmniej kompetenty? [O] Nie mi to oceniać, więc wstrzymam się od zdania [P] Adidas czy Nike? [O] Adidas [P] Jesteś lewo czy praworęczny? [O] Generalnie jestem praworęczny, ale za dzieciaka byłem oburęczny i do dziś mam tak jakby wspólne odruchy u obu dłoni. -------------------------------------------------------------- @ Ewciakkciak [P] Co robisz na co dzień ? [O] Pracuję jako kucharz kuchni gorącej w restauracji. [P] Jakie masz największe marzenie ? [O] Szczęśliwe życie, chyba tak [P] Co planujesz za 15/20 lat/ jak widzisz wtedy siebie? [O] Ogólnie nie patrzę aż tak w przyszłość, ale mam nadzieję, że dalej będę robił to co uwielbiam - gotował. [P] W jakie inne gry pykasz oprócz cs'a? [O] Phasmophobia, RDR2, CoD Warzone, Minecraft, AC Odyssey [P] Jaką chciałbyś osiągnąć rangę na forum? [O] W swojej przeszłości z sieciami miałem już praktycznie każdą rangę, więc nie zależy mi na jakichś awansach. [P] Jakie jest twoje ulubione imię (damskie/męskie) ? [O] Julia - tak, oklepane [P] Co byś zrobił gdybyś wygrał 20 000 000 w lotto ? [O] Nigdy o tym nie myślałem, raczej jestem realistą. [P] Ile najwięcej kasy niosłeś przy sobie ? [O] Coś koło 30 tyś. [P] Jaki masz telefon ? [O] Samsung Galaxy S20+ 5G [P] Jakbyś mógł wybrać jedną nadprzyrodzoną moc, co by to było? [O] Teleportacja, coś jak w filmie Jumper. -------------------------------------------- Nominacja: @ KustoszMocny 1 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 ile razy mam powtarzać, że nie jestem "Aga" ale bardzo ładnie @ shinga on chce Cię zjeść 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Elegancko !! Kto nosi przy sobie 30 tysi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Fajne plany na życie, z tej strony kucharze nie dałeś się poznać Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi