Użytkownik Eustachyy Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: Eustachyy KeyDrop.com Nick admina banującego. Rooody Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban-Perm Czas oraz data bana: 03-10-21 15:40 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Stałem na ticket i byłem wpatrzony na rampę ze scouta i typ wyszedł i trafiłem go w głowę i później jak dojechałem rampę to sprawdziłem miejscówki i trafiłem typa w głowę. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Eustachy Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199146881024/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: @ Rooody Nic nie ma na tym demku, jedna akcja gdzie trafiłem na farcie. Dużo akcji gdzie sprawdzałem pozycje, akcja 28:18 cały czas sprawdzałem connect rampa bodajze dojechali rampe i pałac więc skupiłem się na connectie gdzie podskoczyłem było widać głowę przeciwnika więc się wcelowałem. Edytowane 12 Marca 2021 przez Eustachyy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 @ Rooody 48 Edit #1 Przedłużam adminowi rozpiskę przez popsuty komputer. (czas masz do końca soboty) 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rooody Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Hejka link do demka : Demko 4:59 - Pref 7:45 - Celownik przeskakuje na typa na schodach 14:03 - Nie widział typa w konekcie ale celownikiem ruszył jakby chciał strzelić 14:19 - No takie ciekawe zatrzymanie 21:32 - Ciekawe spojrzenie przez ściane i wycofanie 22:52 - Ruszył celownikiem zanim przeciwnik wychylił 28:03 - Na fleszyku nawet nie celowałeś we mnie 28:18 - Idealny timing na connect'a 32:00 - Ciekawe zachowanie Warto wspomnieć że twój movement jest tragiczny gubisz się często i nie potrafisz na łatwe miejscówki wskoczyć, natomiast strzelasz jakbyś wiedział gdzie kto jest. Konto posiadasz od 1 marca i masz na nim zagranych 22h Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Witam dzisiaj obejrzę demko i zedytuje temat 4:59 - Pref // Normalna akcja -b 7:45 - Celownik przeskakuje na typa na schodach // nic niezwykłego -b 14:03 - Nie widział typa w konekcie ale celownikiem ruszył jakby chciał strzelić // ???? 14:19 - No takie ciekawe zatrzymanie // widział gracza -b 21:32 - Ciekawe spojrzenie przez ściane i wycofanie // następna nie zrozumiała dla mnie rozpiska, gracz strzelał sie w conie i nagle cofa bo nie chce bardziej wychylać -b 22:52 - Ruszył celownikiem zanim przeciwnik wychylił // jak on 52 to biegł w pałacach xd, a to było 57 jakoś i przez ściane nic nie mierzył 28:03 - Na fleszyku nawet nie celowałeś we mnie // +b 28:18 - Idealny timing na connect'a // idealny? zabił jego m8 w oknie i normalne wcelowanie w cona 32:00 - Ciekawe zachowanie // -b Czysto Odwołanie przyjmuję i zaraz bana zdejmę. Pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2021 przez Krejzol 1 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi