Użytkownik chmielu. Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Imię: Gabriel Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Gdyż serwer deathmach jest praktycznie w ogóle nie pilnowany, a ja jestem praktycznie codziennie na tym serwerze, jest tam za duzo odpałów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DEATHMACH DD2.. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak na CsKomandosi, i na innych serwerach, byłem popierany i konsekwentny. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):dycha Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK. Coś o sobie: 22 lata, Gabriel, Nick w cs. chmielu. [ Gram od 10lat w ta gre, za mna pare turniejów, i pare turniejów wygranych w ktorych prowadziłem swoja druzyne, ogolnie gram only awp od 7lat. Na cs spedzam 3-4 h dziennie w weekend dlużej. pozdrawiam czekam na odpowiedz. Miłego 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 11 Marca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na nie: - brak admina na serwerze na który składasz podanie na opiekuna - Reklama innej sieci w podaniu - słabo rozwinięte podanie - konto pod podanie - zerowa aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Zloz podanie na admina w dziale serwera, a nie w podaniach na opiekuna. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi