Użytkownik ZawadOne Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Nick z CS:ZawadOne ? yt ? Admin banujący: SERWER Serwer: CODMOD 201 Data zdarzenia: wczoraj koło 17 Opis sytuacji: przy zmianie mapy dostałem bana tak zwany bug Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: Connecting to 54.38.198.108:27015... You have been banned from this server. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jasny komunikat ze masz bana na serwerze. Na twoim miejscu zgłosil bym sie do właściciela albo opiekuna serwera na ktorym masz bana...w consoli napewno widnieje jakie ip no i jaki nick gracza. Czesto zdarza sie tak ze jakis bot ze zmiennym ip wbije na twoje I jest ban. Odepnij ruter kilka razy moze pomoze jak ci zmieni ip chyba ze stale masz. Odnośnie routera, również jak odepniesz odczekaj z 1 minute aby się zrestartował. @ Shoter twój admin ? co robimy ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZawadOne Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Chodzi o bug, kilka osób mi pisało że mieli podobną sytuacje. Mam stałe ip więc nie mam opcji zmiany :< Administratora nie ma od 24godzin , opiekuna o 6 dni i dalej czekam No cóż... może w końcu ktoś się pojawi i zainteresuje tematem Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Tak jak wyżej kolega pisał. Bana w bansie nie ma, sprawę musisz wyjaśnić z @ Shoter jeśli to był bug serwera Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi