Użytkownik BULA-_- Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Twój nick na serwerze:BULA Key-Drop.com Nick admina banującego.Ban został dany przez Anty cheata Dostałeś bana, gaga czy muta?:Dostałem Bana Czas oraz data bana:03-11-21 11:54 Serwer na którym dostałeś bana:Server:SURF+RPG ip:91.224.117.96:28085 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Tak więc gram sobie spokojnie na surfie nikomu nie wadze rozmawiam sobie z administracją (Quadister , Julcia) i nagle wywala mnie z servera i pisze mi ze zostałem zbanowany. Ban jest premamenty. Dlaczego pisze tutaj o un bana , poniewaz nie cheatowałem i nie szanuje osób które to robią poza tym odbiera to cały fun z gry. Anti cheat wykazał , ze uzywałem AIMBOTA , nalomiast jak mówie nie urzywam nielegalnych oprogramować do naszej kochanej gry jaką jest CS:GO poza tym moje konto posiada status prime i nie chciałbym ryzykować dostaniem VAC BANA na serverach VALVE. Mam nadzieje , ze moja proźba zostanie wysłuchana i otrzymam UB na tym wspaniałym serverze. Link do Sourcebansa z twoim banem:LINK DO SOURCEBAN:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:237000768&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:LINK DO PROFILU STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198434267264/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 zaraz zobacze demko Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @ UBTeam CS:GO proszę o obejrzenie demka, bo mi crashuje grę gdy chcę je obejrzeć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BULA-_- Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 no i jak ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam, Po obejrzeniu demka stwierdzam że jest ono czyste. Odwołanie przyjmuje. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi