Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Imię: Mateusz Wiek: 24 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer nie ma żadnego opiekuna, więc chciałbym wyciągnąć pomocną dłoń w ogarnięciu serwera. Oczywiście przypilnowałbym administracje, która najwyraźniej czasami zapomina o randze jaką posiada. Obecnie "pieczę" nad arenami sprawuje Krejzol, ale ma on wiele innych obowiązków, dlatego chciałbym w tym pomóc. Dotychczas wszelkie przewinienia na które nie mogę jakkolwiek zareagować są przeze mnie zgłaszane i nie ma na mnie żadnych skarg, więc nie widzę powodu, abym nie spróbował. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Areny 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Kiedyś Administratorem na innej sieci i opiekunem AWP na kolejnej. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Ogólnie opiekun nie dostaje FTP, ale mógłbym w późniejszym czasie przypomnieć sobie kilka opcji jeśli chodzi o całą konfigurację serwera. SourceMod 7-8/10, jeśli chodzi o SMX trochę gorzej, ale dostępu nie dostaje się od razu. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Szczerze to nie wiem co ten punkt tutaj wnosi i nigdy nie lubiłem pisać o sobie, ale cóż. Na imię mam Mateusz, koczuję sobie w Warszawie i mam w dowodzie wbite 24 lata. Niektórzy twierdzą, że umysłowo i mentalnie mniej - inni mówią wręcz odwrotnie. Cóż.. ile ludzi tyle opinii. Na co dzień jestem osobą szczerą i komunikatywną, nie mam problemów w powiedzeniu komuś co o nim sądzę. Nie będę się tutaj rozpisywał, zapraszam do konstruktywnych wypowiedzi 3 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jestem bardziej niż pewna, że to właściwa osoba na to miejsce! Nie pamiętam sytuacji, aby odmówił pomocy. Gdy na serwerze, ktoś łamał regulamin, fluksior wchodził bez zastanowienia. +wiek +aktywność/dostępność +podanie +bardzo pomocna osoba Polecam allegrowicza! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nie gram na tym serwerze ale znam ziomeczka, pozytywna mordeczka ogarnia, jak najbardziej na tak +mikro +steam +ogar +ladne podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam, +wiek +doświadczenie + ogarnia na serwerze oraz w razie błędów lub innych ustaleń jako jedyny je zgłasza + składka Jestem na tak #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam +wiek +doświadczenie + składka + podanie Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Jestem jak najbardziej za +wiek +podanko +duże chęci do pomocy +doświadczony Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Skontaktuj się ze mną Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi