Użytkowniczka Paulina Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nick z CS: ραυℓιηкα Admin banujący: 150fps Serwer: dd2#1 Data zdarzenia: 13.03 Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=1885 Wycinek bana z konsoli: AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw Demko z folderu na forum.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:57623023' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Demko https://www45.zippyshare.com/v/ANRiuCEK/file.html 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 @ 150fps. zapraszam @ czeno 1.6 @ Jacobek 1.6 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 150fps. Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 02:01- ideolo w korpus 1/4 03:21- sciany 1/4 potem stop na gali.... 06:24- za modelem. 06:45- za modelem oporowo mimo że jeden padł 07.30 typowy skan ale wcześniej skanów nie było , w modele 09:23- modele Ogólnie powiem tak zaciekawiła mnie twoja akcja w piachu ta na gali a w dolnym trupie to perła. Dodatkowo na demku widzę ciągły wybór broni coś wciskasz podczas gry. Dziwnie się zachowujesz raz lecisz na pewniaka raz wyczekujesz. Sprawę zostawiam do rozpatrzenia . P.s Nie bierz tego do siebie to tylko kontrola;-) Edit: 06:45- za modelem oporowo mimo że jeden padł - przecież słychać 02:01- ideolo w korpus 1/4 - slyszalam ze coś się tam dzieje na długiej, dlatego jak wychylałam to odrazu strzelalam w miejsca gdzie mogli siedzieć z CT. - to nie jest standardowa miejscówka ct Przy takim full auto ciężko słyszeć swoje myśli co dopiero tupot małych stup ;-) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Paulina Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 02:01- ideolo w korpus 1/4 - slyszalam ze coś się tam dzieje na długiej, dlatego jak wychylałam to odrazu strzelalam w miejsca gdzie mogli siedzieć z CT. (sama przyznam, że się zdziwiłam ) 03:21- sciany 1/4 potem stop na gali.... - normalne wejście 06:24- za modelem. - słychać, że idą. A model z przypadku. 06:45- za modelem oporowo mimo że jeden padł - przecież słychać 07.30 typowy skan ale wcześniej skanów nie było , w modele - akurat to miejsce to co chwile skanuję. I widać to nie raz. 09:23- modele - modele bo znowu słychać , a jak sie przyjrzysz mojej grze, to ja prawie cały czas skanuje. p.s. Spoko nie obrażam się ale gram juz tu z 2 lata jak nie dłużej (a ogólnie w cs'a około 13 lat) i troche mnie to zszokowało A podczas gry wciskam prawdopodobnie scrolla, takie uzależnienie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Oj @ Paulina coś miałem przeczucie że tutaj trafisz rozpiska odemnie : 2:01 standardowe wyjście sprawdzenie miejscówki nic tu niema podejrzanego -b 3:21 widzi model słyszy nie wychodzi centralnie od ściany niewiem co ty tutaj widzisz -b 6:24 normalny skan czemu ciągnie za nim ? widzi bullet dmg to przecież serwer publiczny... -b 6:45 słyszała wczęsniej więc skanuje,lub info od zabitej osoby -b 7:30 standard skan może większość ludzi go niezna widzi bulleta to ciągnie strzały -b 9:23 słyszy więc skanuje -b Odemnie tyle w demie nic niema i nie wiem @ 150fps. co ty odwalasz banujesz niewinną kobitkę bo dostałeś baty ? Na to wygląda bo ja w tym demie nic nie widzę, nawet jednej podejrzanej akcji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 2:01 zwykłe sprawdzanie miejscówki przy wyjściu -b 3:21? -b 6:25 słychać skąd lecą skany więc zmieniła miejsce skanowania -b 6:45 widać model -b 7:30 Runde wcześniej również tak skanowała raczej normalne -b 9:23 widać nogi -b Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi