Użytkownik gamesense Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Twój nick na serwerze:ELEFANTE Nick admina banującego. @ Kreciu Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:17:55 15.03.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bezpodstawnego bana permanentnego nie wiadomo z jakich przyczyn. Bardzo proszę o wyrzucenie niekompetentnego admina który banuje na lewo i prawo. Jestem uczciwym graczem oraz posiadam kupiony status prime Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=ELEFANTE&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/elefanteeee/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: PS: Zostaliśmy z kolegą poniżani przez innych graczy (pomimo że nie zwracaliśmy im uwagi) a admin nas zbanował za czity 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @ Kreciu 48h 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Siema chciałbym zaznaczyć że gamesensy w nicku to nie tag grupy na steam bo nie da się ustawić takiej animacji. Gdy wbiłem na serwer konto stało się od razu prywatne. Ponadto na niego ludzie mi pisali żebym wbił na serwer bo lata na wh. Dzięki https://medal.tv/clips/46685613/d1337zWd9DO6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik gamesense Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 1 minutę temu, Kreciu napisał: Siema chciałbym zaznaczyć że gamesensy w nicku to nie tag grupy na steam bo nie da się ustawić takiej animacji. Gdy wbiłem na serwer konto stało się od razu prywatne. Ponadto na niego ludzie mi pisali żebym wbił na serwer bo lata na wh. Dzięki https://medal.tv/clips/46683936/d1337jIjJmrM Po pierwsze. Jeżeli latam na wh to bardzo proszę o demko i minutę na nim Po drugie Nie ma nic na tym medalu co wysłałeś. Konto mam prywante , z tego co czytałem w regulaminie nie jest to zabronione Po trzecie Skąd wiesz że nie jest to tag grupy ? Z tego co pamiętam to jak wbiłeś na serwer to miałeś w dupi* clantag, nawet nie wiedziałeś co to jest, posłuchałeś się jakiegoś randoma na serwerze i wlepiłeś dwa permy za nic, następnie jak zostaliśmy zwyzywani z @ DICKLET przez osobę który nagadała ci że mamy czity nie zareagowałeś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wiem, że to nie tag grupy bo nie da się takiej animacji zrobić. Już działa Odnośnik do komentarza
Użytkownik gamesense Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zaprosiłem cię wczoraj na steamie, żeby udowodnić ci że to tag grupy. To mnie olałeś Cytat alias "gs1" "cl_clanid 37440491; bind mouse3 gs2" Tutaj masz dowód, myślę że tyle starczy. A i czekam na demo z wh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wkleiłem w csie i nic kompletnie się nie stało 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik gamesense Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 No raczej, to co teraz zrobiłeś raczej udowodniło że nie powinno cię być na tej funkcji którą pełnisz teraz, dałem ci tylko 1/20 aliasu. Więc jak ci ma zadziałać ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Witam, Daje ub, są to bindy na clantag Przyjmuję odwołanie 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi