Użytkownik DICKLET Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Twój nick na serwerze: DICKLET Nick admina banującego. Kreciu Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana:15.03.2021 Serwer na którym dostałeś bana:only awp #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Witam, podczas grania na waszym serverze zdarzyła się nieprzyjemna sytuacja. Zostałem zwyzywany od cheaterow z tego powodu zrobiło mi się bardzo smutno , ale pomijając ten fakt dostałem bana permanentnego od niekompetentnego admina. Mam nadzieję, że sprawę szybko wyjaśni ktoś kompetentny i że ten admin jak i gracze którzy mnie wyzywali poniosą tego konsekwencje. Niestety nie pamiętam ich nickow ale na demo wszystko będzie widać Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=DICKLET&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/DICKLETtoziomal/ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @ Kreciu 48 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Siema chciałbym zaznaczyć że gamesensy w nicku to nie tag grupy na steam bo nie da się ustawić takiej animacji. Gdy wbiłem na serwer konto stało się od razu prywatne a DICKLET gdy ktoś na serwie powiedział czy zdaje sobie sprawę że to cheaty udawał, że nie wie o co chodzi i nawet nie postarał się usunąć tego z nicku. Dzięki https://medal.tv/clips/46685613/d1337zWd9DO6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DICKLET Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Cześć chciałbym zaznaczyć że gamesense w nicku to tag grupy na steam i da się ustawić taką animację. Moje konto zawsze jest prywatne. Gdy ktoś powiedział czy zdaję sobie sprawę, że używam "cheatów" nie udawałem tylko na prawdę nie wiedziałem o co chodzi, ponieważ nigdy nie używałem cheatów. A propos ''nie postarał się usunąć tego z nicku'' nie zostałem nawet poproszony o to. Wszyscy tylko mówili do admina żeby mnie banował zamiast próbować wyjaśnić sytuacje. Na koniec chciał bym dodać, że nie jestem na tyle głupi aby cheatować z ekwipunkiem wartym 2k Pozdrawiam DICKLET Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Witam, Daje ub, są to bindy na clantag Przyjmuję odwołanie #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi