Użytkownik gamesense Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Twój nick: ELEFANTE Co byś chciał/chciała zmienić na serwerze: 1. Więcej map, głównie grane jest 4-5 map i się nudzi jak leci w kółko to samo. 2. Usunięcie nie wiem czy można to tak nazwać "piosenki" XL - Zabawki, jak to słyszę to mnie coś bierze, zresztą nie tylko mnie. Dlaczego chcesz to zmienić: Tak jak pisze mapy się nudzą a tej piosenki nie da się słuchać Link do pluginu, muzyki itp. (opcjonalne): ---- 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 @ Krejzol poszukaj jakies mapki wgraj, mogą z drugiego awp też być jakieś ciekawe i na odwrót 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi