Użytkownik Jędrzej Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Twój nick - Jedrzej Nick oskarżonego - Bloec123 Data i czas oskarżenia - 16.03.2021 12:00 Powód skargi - Obraza mojej matki i zły przykład jako strażnik Opis sytuacji - Mamy na pieńku między sobą Ja standardowo się odpaliłem on też pojechał po mojej matce... Ja standardowo ***** bolca itd no i tyle nie powinien mnie wyzywać zły przykład dać się tak jako strażnik prosze o degrada plis.. 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 A i z tego co dostałem info od graczy sojusz na zabawie 3 osobowy gdzie można 2 osoby Dobry przykład 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Zazwyczaj kłótnię między wami wychodzą od jakiś głupich rzeczy @ KushMan ciebie też się to dotyczy. Chciałbym żebyście się pogodzili i żebyśmy zakończyli ten etap bo to już się robi dziwne jak tylko jest bolec i wy we 2 na serwie jesteście w tym samym czasie to już się sypią przekleństwa. Coś w stylu cytuję Jędrzeja "bloec bez bolca dostaje p&erd@lca" chciałbym zakończyć tą wojnę Ale to wasza sprawa nie będę się mieszać między wódkę A zakonskę. Choć też mi zależy na kulturze na serwerze. Pozdrawiam ? @ KushMan , @ Jędrzej i @ Bloec123 EDIT1: @ Jacobek 1.6 To widać jak rzadko na serwerze jesteś w tym samym momencie z @ KushMan A z tą kulturą i prowokowaniem@ Jędrzej to prawda @ Bloec123 ma tak samo jak jendrzej jak jest kultura na serwerze to jest git A i jescze często się kłucicie bo wytrzymać zwas nikt nie może i jak @ Jędrzej widzi bloeca na serwerze to już pisze bloec bez bolca dostaje p&erd@lca i zaczynają się jak zawsze kucić to było chyba wczoraj albo przed wczoraj 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Wytłumaczcie się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 zakonska a wódka szanuje heh. Co no spina to jest nawet nie wiem o co kiedyś wbiłem na serwa kushman się kłócił z Bolcem że ja i kushman dobre relację to tam powiedziałem żeby go wypier... on się zdenerwował i tak zostało do dzisiaj spina. o co im poszło to ja nwm niestety ale no toxic jesteśmy na siebie i tyle no... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 17 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @ KushMan spokojny chlopak nigdy nie slyszalem aby przeklnal lub wyzywal pod mojej obecnosci na na serwerze. @ Jędrzej jest opanowany do czasu jezeli jest kultura na serwerze. Edytuj komenatrze nie dodawaj nowych @ Jędrzej 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jędrzej Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Łatwo się daje sprowokować inaczej może @ Jacobek 1.6 ja by to tak nazwał Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 W dniu 16.03.2021 o 19:28, ProBroDziku napisał: chciałbym zakończyć tą wojnę Ale to wasza sprawa nie będę się mieszać między wódkę A zakonskę. juz sie mieszasz piszac zbedny post do tematu nie znajac sytuacji inaczej mowiac nie bylo cie na serwerze ani nie mamy tu demka W dniu 16.03.2021 o 12:12, Jędrzej napisał: A i z tego co dostałem info od graczy sojusz na zabawie 3 osobowy gdzie można 2 osoby Dobry przykład mozna robic 3 osobowe grupy o ile sie nie myle gdzies przy 12 osobach w tt takze taki zbedny punkt zeby mu dogryzc W dniu 16.03.2021 o 12:08, Jędrzej napisał: Ja standardowo się odpaliłem on też pojechał po mojej matce... sprowokowales go kekw chociaz faktycznie slabo to wyszlo nie wiem tez czy chce mi sie jeszcze cokolwiek pisac po wpisie dzika ktory mysli ze ma pojecie co napisal nabijajac przy tym slaba aktywnosc nie wiem moze chlopak po admina leci XDDDDDDDDDDDD pozdrawiam i licze na jakis sensowny werdykt opiekacza Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 dobra oboje sie wyzywaliscie wiec uznajmy remis a z bolec pogdam co i jak Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi