Użytkownik skipperr Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Twój nick na serwerze: Skipper ツ Nick admina banującego: kacperos911 Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban Czas oraz data bana: 03-18-21 16:56 Serwer na którym dostałeś bana:z ██ ★ MIRAGE / CACHE ★ Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram normalnie na serwerze, i nagle na czacie widzę że ktoś napisał do admina że ma wh ja dla beki napisałem że na odpalę albo wcale, później admin zapytał mnie czy mam cheaty ja dla żartu odpisałem mu że mam, a później dał mi bana. Ogólnie to nie grałem jakoś dobrze i fragi nie były najlepsze, a cheatów nie mam i nigdy nie będę mieć. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Skipper Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198835041182/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @ kacperos911 48H #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacperos911 Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 2 minuta 35 sek meczu : przeskoczył mu dziwnie celownik na heda 5 minuta 45 sekunda dziwnie pickował na kąt gościa o którym nie wiedział po czym przeskoczył żeby sprawdzic czy tam jest i zabił z prefirem 5 minuta 20 sekunda przyznał się do czitów na czacie można powiedziec że nawet dwa razy I powiem tak co z tego że kolega pisze w odwołaniu że napisał tak dla beki, mógł się z tym liczyć takich rzeczy się nie pisze bez sensu jeśli się jest rzeczywiście czystym. Ale dla mnie się tylko teraz tłumaczy żeby dostać unbana. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witam, Dzisiaj sprawdzę i edytuje post. 2 minuta 35 sek meczu : przeskoczył mu dziwnie celownik na heda // normalne -b 5 minuta 45 sekunda dziwnie pickował na kąt gościa o którym nie wiedział po czym przeskoczył żeby sprawdzic czy tam jest i zabił z prefirem // od kiedy można z awp dawać prefire? -b 5 minuta 20 sekunda przyznał się do czitów na czacie można powiedziec że nawet dwa razy // jak będziecie wierzyć tylko w słowa, to pół serwera tak będzie pisać, a wy będziecie banować Czyste Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi