Użytkownik [email protected] Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick:KObra data otrzymania bana : około 2m temu 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Jestem za bardzo kreatywnie rzadko co popełnia błędy prowadzi lepiej niż spora liczba osób nigdy nie ucieka z ct 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 1 godzinę temu, ProBroDziku napisał: Jestem za bardzo kreatywnie rzadko co popełnia błędy prowadzi lepiej niż spora liczba osób nigdy nie ucieka z ct Ty nie masz nic do gadania do nie jest post do oceniania przez ciebie tylko przez opiekuna pozatym nawet w skardze gdzieś była o nim wspominka ze nie zna regulaminu i zabija bez powodu ps @ [email protected] kto cie zbanował tak z ciekawości to jest raczej osoba która ma mózg 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Sam Ci dałem bana poczytaj regulamin może uda się kiedyś... Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi