Użytkownik iamk32 Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1. Nick: I aM k 2. Wiek: 17 3. GT: https://www.gametracker.com/player/I aM k/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 6. Doświadczenie: 9/10 7. Coś o sobie: mam male doswiadczenie z amx oraz z jb. na jb przegralem 4lata jako adm (ns,s). 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): tak 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): TAK (psc) 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 +/- mikro ci często przerywa + mutacja + wiek - mało aktywny na serwerze dopiero grasz na nim parę dni - słaba/znikoma znajomość regulaminu udowadnia to dziś sytuacja gdzie zniszczyłeś ucieczkę wszedłeś do niej i zabiłeś uciekiniera i powiedziałeś A sorry nie wiedziałem + składka + doświadczenie - mało rozpisane podanie Jestem na nie głównie za niską aktywność na serwerze i też za ten regulamin @ KushMan chciałem to właśnie zasugerować 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wczoraj rozmawialiśmy więc Jestem na Tak +/- Mikro + Wiek ? akktywność na serwerze do nadrobienia + Skladka + Kultura +/- Regulamin '' Jeżeli jest tak jak @ ProBroDziku napisał to chyba będzie trzeba przepytać'' Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ani razu nie widziałem jak prowadzisz przez co nie jestes znany. W związku z tym nie wiemy czy znasz regulamin i nie moża się odnieść również do tego jak potrafisz słuchać poleceń ponieważ nie widziałem żebys miał zyczenie a to dlatego, że właśnie grasz zbyt krótko. Podanie napisane na kolanie, słabo się sprzedałeś nam. Jedyny plus jaki widzę to to, że masz csa na steam. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Powiem tak dzisiaj jak był na serwerze to był razem ze mną w CT więc się wypowiem. Mikro przerywa ci czasami pewnie gdzieś masz coś uszkodzone albo coś Wiek na plus Mutacje masz Aktywność musisz wykazywać daj nam swój profil na gametrackerze i przegranie godzin na JB Składka gucio Kultura jest z twojej strony Z regulaminu trzeba cię przepytać Ale moim zdaniem jako strażnik byś się nadawał Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ogólnie to nie widziałem cię w ct chcę zobaczyć jak prowadzisz czy masz mikro podania nie zamykam zostawiam otwarte przyjrzę Ci się i wtedy zdecyduje Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś się do mnie z pytania regulaminu (steam forum( po spytaniu będziesz mógł odebrać rangę i flagi (okres próbny 2tyg) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi