Użytkownik Czupson_ Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nick: Czupson Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155893612/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Czupson/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 3-4 Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Witam, mam na imię Mateusz. Chodzę do trzeciej klasy technikum w Augustowie na kierunku technik mechatronik. Po skończeniu technikum planuje pójść na studia związane z moim aktualnym kierunkiem. Gram w csa od 7 lat. Ostatnio wróciłem po 3 letniej przerwie. Interesuje się sportem, muzyką, grami. Przez Od dzieciństwa trenowałem różne dyscypliny sportu, np. piłkę nożną, piłkę ręczną, boks, siatkówkę. Na serwerze gram już od jakiegoś czasu. Cały czas się udzielam. Jestem aktywną osobą. Chciałbym wrócić do administracji, ponieważ mam już więcej czasu. Jestem osobą kulturalną, pomocną i sprawiedliwą. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Y'ELLO +wiek +gt +były admin +/-sm +/-podanie -kultura Na Tak Pozdro 6700 @ Admin CS:GO AWP#1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 +wiek +gt + sm +były admin - podanie Jestem na TAK. Pozdro z fartem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 +wiek +podanie +były admin +/-sm +gt Na TAK. Powodzenia 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 21 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 HEJ CZEŚĆ WITAJ +wiek +znany +prime mikro udziela się +doświadczenie +/-sm -kultura Jestem na TAK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +wiek +/- SM +/- GT - podanie + doświadczenie + prime/mikro Pomijając fakt, że 12 dni temu nie miałeś czasu i chęci to cieszę się że już masz. Na TAK 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sobio Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +wiek +gt + mikro + często jesteś widoczny Zdecydowane tak pozdro! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 +wiek +++gt +kulturka +/- sm Na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 na prośbę użytkownika 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi