Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga

iamk32

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: I aM k
Nick oskarżonego: @ ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: nie mam :(
Data i czas zdarzenia: 13.25 godz/data: 22.03.21
Powód skargi: zlamanie regulaminu 
Opis sytuacji: pan dziku dal zabawe po buncie bo stwierdzil ze koniec mapy jak do konca zostalo okolo 10min/ robil tak jeszcze wczoraj/ 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): swiadkowie @ Jacobek 1.6 @ iser reszta nwm czy ma konto na forum / demko z waszego bota  hltv/

pozdrawiam

• Przykro mi 1
  • Użytkownik

2.46. Prowadzący nie może dać zabawy po rundzie w której klawisze zginęli w wyniku buntu, oraz zabawy po/przed zabawą automatyczną, która odbywa się w każdy piątek. Jedynymi wyjątkami są:
    - życzenie gracza
    - koniec mapy.

Były 3 minuty do końca mapy więc dałem głosowanie na zabawę chyba nic w tym strasznego 

26 minut temu, iamk32 napisał:

do konca zostalo okolo 10min/ robil tak jeszcze wczoraj/ 

Oby dwa są kłamstwem wczoraj nawet mnie na serwie nie było cały dzień

A i jescze wtedy jak dałem robinhood day to była nagroda za życzenie papasmerfa A i tak dla dodatku dzień przed tym jak dałem zabawę jakiś gościu z Nickiem ADIS (który miał mikro Ale powiedział że jest 3 polecania do odwołania) wszedł do ct i nawet nie wyszedł z gunrooma. Mnie wywaliło bo było wtedy mało osób na mapie więc @ Jacobek 1.6  go wywalił a przed tym wszedłem do ct żeby mapy nie zresetowało więc tak jakby to był taki dzień coś w stylu FreeDay A w następny dzień był piątek więc była zabawa A w sobotę dałem tego jego zasłużonego RobinHoodDay'a.

• 420

@ iamk32 Rozumiem że ta skarga polega na tym że @ ProBroDziku  dał zabawe po buncie niby na koniec mapy lecz do konca mapy zostało 10 min. Chce się wypowiedzieć tylko na wypowiedziane twoje słowa '' robil tak jeszcze wczoraj'' Wczoraj mój drogi kolego @ ProBroDziku  był nie aktywny przez cały dzień wieć nie mogło dojść do takiego zdarzenia. Co do zdarzenia z tą zabawą niby na koniec mapy jeżeli swiadkiem był @ Jacobek 1.6  to nic tylko czekać na jego wypowiedz w tym temacie.

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik

pomylilo mi sie ze wczoraj dal zabawe,
sorka za to.

• WTF 1
  • Użytkownik∙

1.Ja dostalem tylko skarge juz nie pamietam od jakiego gracza ze po buncie dał zabawe i to bylo wczoraj czy kiedy tam, takze trzeba bylo pisac w tym dniu skargę. 

2. Do konca mapy bylo 2-3 min. Wiec mozna bylo dać zabawę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]