Użytkownik Shekuu Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Twój nick: Shekuu Nick oskarżonego: SikoraTM IP/SID oskarżonego: Nie potrzebne Data i czas zdarzenia: 22.03/2021 Powód skargi: Faworyzacja Opis sytuacji: Gracz SikoraTM rozpoczął zabawe w ostatnią reakcje. I było by wszystko okay gdyby nie to ,że przed tym jak powiedział np ,, Ostatnia reakcja podszkocz" ktoś skoczył i zaliczał to. to nie była jednorazowa sytacja przez całą runde gdy zostałem z użytkowniczką Nikusia było tak cały czas. Robiła coś przed czasem on to zaliczał a gdy zwróciłem mu uwagę ze to troszkę nie fair olał mnie totalnie. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ KArol Niewiemjakinick demka nie mam bo hltv nie działa od jakiegoś czasu na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Potwierdzam byłem na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik iamk32 Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 potwierdzam bylem wtedy Odnośnik do komentarza
Użytkownik iser Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 potwierdzam byłem wtedy Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Z racji tego ze nie ma demka poczekam na wypiwedzi kolejnych osob ktorzy byli na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 gracz zostanie ukarany Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi